Antena Căutare

Băieții s-au întors împotriva lui David. Tânărul, ținta jignirilor și amenințărilor din partea lui Radu și Ștefan

Tensiunile dintre David și Radu nu par să înceteze. În conflicul dintre ei a intervenit și Ștefan, care îl sprijină pe fiul doamnei Ana.

David, dupa cearta cu Radu si Stefan
Tensiunile dintre David și Radu nu par să înceteze | Captura TV

Cei trei băieți au avut un schimb dur de replici după ce David a amintit de faptul că Ștefania a fost prima opțiune a lui Radu, lucru care ar fi deranjat-o pe Mădălina.

”Trăiești în propriul tău film. Ești o falsitate întruchipată aici. Tu ai spus că afară ești într-un fel, aici într-un fel”, a spus Radu după ce au ajuns în casa băieților.

David i-a reproșat că l-a bârfit, moment în care Radu a replicat că îi poate zice, în față, părerea lui.

”Ești un fals, ești o persoană care are probleme psihice pentru că nu ai cum să stai după o femeie patru ani fără să-ți facă nimic și tu să zici că o iubești. Dacă eram afară și ne întâlneam, erai cu totul alt om pentru că erai cu morcovul undeva, așa că las-o.

Tu ai spus în cameră că o să mă faci să răbufnesc, 'să te fac să-mi dai una, ca să te elimin'.”, a spus băiatul doamnei Ana, care a precizat că va face în așa fel ca David să fie nominalizat când se vor face eliminări.

Iată cearta dintre Radu, Ștefan și Radu:

Cătălina de la „Mireasa” nu s-a mai ascuns și a izbucnit în lacrimi! Ce a mărturisit: „Vreau să le spun”... Ștefan rămâne constant în privința Ștefania. Ce părere are concurenta de la ”Mireasa” despre atenția băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x