Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabilă a purtat fosta concurentă a show-ului matrimonial

Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales să facă o petrecere discretă la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numărat și Perneș cu Sabrina.

Colaj cu Alina și Valentin la Mireasa sezonul 5 în trei ipostaze diferite Galerie
Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul | Antena 1

26 mai 2024 a fost o zi importantă pentru Valentin și Alina. Foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa și-au botezat fiul. Aceștia au organizat o petrecere pe măsura așteptărilor, după creștinarea micuțului Heracles.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tinerii radiază de fericire de când au devenit părinți. Pe data de 18 ianuarie 2024, Valentin a făcut anunțul că soția lui a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

La cinci luni de la nașterea fiului lor, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au decis să-l creștineze pe micuț. Alina și soțul ei au pregătit în amănunt fiecare detaliu legat de botezul lui Heracles.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Cum se înțelege Sabrina cu socrii săi, părinții lui Perneș. Fata a dezvăluit ce relație au

Articolul continuă după reclamă

Tinerii părinți au hotărât ca după slujba din biserică să facă și o mică petrecere într-un loc de vis, unde au fost invitați membrii familiei și cei mai apropiați prieteni ai cuplului. Evenimentul a fost unu restrâns și extrem de frumos.

Pentru că sunt destul de activi în mediul online, Valentin și Alina nu au ezitat să își anunțe susținătorii că își creștinează băiatul. Aceștia au publicat mai multe imagini de la botezul fiului lor pe contul de Instagram.

Ce rochie impecabilă a purtat Alina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, la botezul băiatului ei. Cum s-a pozat alături de Perneș și Sabina

Alina a strălucit la botezul micuțului Heracles. Fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5 a îmbrăcat o rochie de un verde smarald lungă și cu un decupaj deosebit în zona abdomenului. Ținuta i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special ținuta de invidiat.

La doar cinci luni de când și-a adus pe lume băiatul, tânăra se mândrește cu o talie perfectă. Se pare că soția lui Valentin a ajuns foarte rapid la formele dorite.

De altfel, Alina și-a schimbat ținuta la petrecere. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă și mulată, asortându-se perfect cu partenerul său. Un lucru este cert, tânăra a atras toate privirile invitaților cu aparițiile sale.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravidă. Soția lui Sese va aduce curând pe lume un băiețel

Printre cei care au fost prezenți la botezul micuțului Heracles se numără și Perneș cu Sabina, foștii concurenți Mireasa sezonul 5. Cei doi au publicat o imagine adorabilă cu Valentin și Alina de la marele eveniment.

„Fii binecuvântat, Heracles! 💙✨”, a scris Perneș în dreptul pozei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii virtuali au fost foarte încântați să-i vadă pe Sabina și Perneș la botezul lui Heracles. Se pare că Alina și Valentin au legat o strânsă relație de prietenie cu colegii lor de emisiune.

„Două familii minunate și o mamă deosebită! Felicitări pentru frumoasa și strânsa prietenie care vă leagă!”, „Foarte frumoși! Să vă dea Dumnezeu și vouă un bebe!”, „Frumoși și eleganți, să fiți binecuvântați!” sau „O plăcere să văd așa poze! Frumoși oameni! Doar cuvinte de laudă la adresa voastră!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Mireasa sezon 9,27 mai. Mama lui Cristian a răbufnit. Doamna Daniela i-a spus Antoniei că nu îi este nici psiholog, nici... Mireasa, sezon 5. Yana are un nou iubit? Cum arată bărbatul alături de care s-a afișat în online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x