Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu se simte amenințat de Bogdan, noul concurent? Ce spune concurentul

Liviu și Maria formează un cuplu și pare că sentimentele dintre cei doi sunt din ce în ce mai puternice.

Liviu s-a atașat foarte mult de Maria Galerie
Liviu și Maria sunt extrem de apropiați în ultimul timp | Antena 1

Liviu se simte însă amenințat de Bogdan, noul concurent care va intra în curând în casa Mireasa.

Liviu se simte amenințat de Bogdan, noul concurent?

Liviu și Maria sunt extrem de apropiați în ultimul timp, dar temerile sunt și ele prezente. Liviu spune că Bogdan întră în casă pentru Maria și că a observat câteva priviri aruncate în gală.

Liviu s-a atașat foarte mult de Maria, dar se teme să nu o piardă pentru că totul este prea frumos între ei. Maria este sigură pe ceea ce simte și îi dă asigurări lui Liviu că ea are știe ce face.

Concurentul este gata de însurătoare și spune că dacă nu va merge relația cu Maria, el nu mai vrea să cunoască pe nimeni altcineva în casa Mireasa. Mama lui Liviu spune că trebuie ca aceștia să nu se grăbească pentru că doar de aici se ivesc și fricile în relația lor.

Liviu și Maria au fost al doilea cuplu din casa Mireasa

S-a anunțat al doilea cuplu din casa Mireasa, de această dată a fost format din Liviu și Maria. După o neînțelegere, ei au făcut următorul pas, spre surprinderea tuturor.

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, Simona i-a întrebat pe cei doi dacă formează oficial un cuplu. Deși au ezitat la început să ofere un răspuns clar, cei doi s-au uitat încontinuu unul la celălal, dar încă nu discutaseră posibilitatea unui cuplu.

Liviu a recunoscut că nu ar vrea să fie el primul care oferă un răspuns clar și Maria a recunoscut că nu au discutat oficial posibilitatea formării unui cuplu, dar că se comportă de parcă ar fi un cuplu deja.

”Îmi spune ”iubirea mea”, adică,” a recunoscut Maria. După câteva clipe, cei doi au hotărât că formează un cuplu, în aplauzele tuturor.

”Formează doar un cuplu, nu s-au căsătorit,” a spus Mari, ce a recunoscut că ar vrea să vadă cum va evolua relația fiului ei cu Maria.

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian, dezvăluiri despre femeia din viața lui. Ce spune Valentin despre Anamaria... Mireasa 2021, sezonul 3. Alina, subiect de discuție pentru Andreea și Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x