Antena Căutare

Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto

Petronela de la "Mireasa" a surprins pe toată lumea, după ce a făcut publică o fotografie, în care apărea alături de o vedetă cunoscută în România. Ce relație există între cele două. Mesajul fostei concurente, însă, spune tot.

Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto Galerie
Cine este buna prietenă a Petronelei de la MIreasa

Petronela de la "Mireasa" este cu siguranță o tânără care știe să capteze atenția celor care o urmăresc și care în scurt timp a câștigat admirația a mii de fani. Este carismatică, iar asta s-a văzut și la emisiune.

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video

După finalizarea concursului Mireasa, Petronela, se pare că a adunat un număr impresionant de admiratori, care o urmăresc pe rețelele de socilizare și vor să-i știe fiecare pas pe acre-l face.

Deși, nu a câștigat niciun premiu în finală, dar Petronela va rămâne una dintre cele mai îndrăgite apariții din istoria emisiunii Mireasa.

Dupa finalizarea show-ului, tânăra concurentă și-a luat rolul de persoană publică în serios și a început sa împărtășească cu fanii ei momente și întâmplări pe care le trăiește zi de zi.

Petronela de la "Mireasa", schimbare radicală de look! Ce i s-a întâmplat tinerei! |Foto

Carismatica Petronela are un număr impresionant de admiratori pe conturile sale de socializare, unde recent, a făcut o dezvăluire pentru cei care o urmăresc.

Tânăra a postat o fotografie în care apare alături de nimeni alta decât celebra Sânziana Buruiană.

Se pare ca cele două sunt prietene foarte bune, drept dovada sta mesajul postat de Petronela în dreptul imaginii cu cele două, împreună.

"Profunzimea prieteniei nu depinde de distanță !!!!!
Va 😘😘😘si 🤗🤗🤗cu ❤❤❤!!! ",
a scris Petronela în dreptul imaginii postate pe pagina sa oficială de Facebook.

Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto

Petronela, petrecere alături de foștii concurenți de la Mireasa

Petronela a participat la o petrecere, weekend-ul trecut, alături de o parte dintre foștii concurenți de la MIreasa. Petrecerea a fost organizata de Armando si Andra si a avut loc la Calărași.

Ce mai face Lică din casa "Mireasa" și cu ce se ocupă fostul concurent

La întorcerea spre casă, însă, se pare că fost concurentă a trecut pe la capitală, unde s-a întâlnit cu prietena ei Sânziana Buruiană, alături de care s-a fotografiat pe malul lacului Snagov, unde cel mai probabil cele două prietene s-au răsfățat la razele soarelui și s-au bucurat de revedere.

Caravana Mireasa, caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <DA> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ce mai face Lică din casa "Mireasa" și cu ce se ocupă fostul concurent... Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x