Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Mireasa

Sezonul 2020

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video

Petronela din casa "Mireasa" a fost una dintre cele mai apreciate concurente. Ce mai face tânăra, dupa finalizarea concursului!

După finalizarea concursului Mireasa, Petronela, se pare ca a dunat un număr impresionant de fani, care o urmăresc pe conturile sale de socializare, astfel încât, fosta concurentă este apreciată precum un superstar.

Nu a câștigat niciun premiu în finală, însă Petronela va rămâne una dintre cele mai memorabile apariții din istoria emisiunii Mireasa.

Emoţiile şi-au spus cuvântul în platoul Mireasa, pe final de concurs. După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial s-a terminat, fară niciun câstig pentru tânără, dar, cu siguranța Petronela s-a numărat printre favoriții acestui show și a câștigat inimile a zeci de mii de admiratori.

Cu toții au asaltat-o pe contul sau de socializare, cu întrebări, dar au și felicitat-o pentru evoluția ei, pe parcursul concursului. Iar Petronela le-a răspuns multora dintre ei, fiindu-i imposibil sa răspunda tuturor, mesajele fiind extrem de multe.

Tânăra le-a oferit un live lung de mai bine de jumătate de ora, in care a spus tot ce avea pe suflet, a vorbit despre cum s-a simțit ea la show-ul Mireasa si le-a mulțumit fanilor care au susținut-o, subliniind faptul că a câștigat o "familie foarte numeroasă", referindu-se la sustinătorii ei.

În încheierea live-ului, fosta concurenta de la Mireasa le-a promis fanilor ca va renevi si în ziua următoare cu un nou live, însă, se pare ca nu a reușit să-si ducă promisiunea la bun sfârsit, deoarece nu a mai postat nimic din acel moment, mai exact de pe data de 11 iulie, spre nefericirea fanilor ei, care așteapta în continuare noutăți de la carismatica Petronela.

Iata ce le spunea ea în live-ul postat, imediat dupa încheierea show-ului Mireasa.

Armando ar fi aflat că Petronela avea deja plănuită o vacanță la mare, însa tânăra se pare ca ales să se bucure în liniste, departe de ochii lumii, și nu a împartășit nimic, deocamdata cu urmăritorii ei.

Caravana Mireasa, tur de foță prin țară

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro