Antena Căutare

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6. Tânăra este de meserie polițist și a trăit o întâmplare dramatică

Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 are 25 de ani, vine din Sibiu și este de meserie polițist.  Concurenta spune că s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru a-și găsi jumătatea perfectă.

imagine cu gabriela pitigoiu, concurenta la emisiunea mireasa de la antena 1, sezonul 6 Galerie
Gabriela Pițigoiu este concurentă în sezonul 6 al emisiunii Mireasa și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre ea și trecutul ei | Antena 1

Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 a terminat facultatea de inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și școala de agenți de poliție de la Câmpina. Tânăra spune că este de religie ortodoxă.

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6. Tânăra este de meserie polițist și dorește să își facă o relație serioasă

Concurenta spune că are două tatuaje ce reprezintă prietenia și că, în timpul liber, îi place să călătorească, să facă sport și să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 este de părere că familia ei este cel mai bun exemplu pentru ea, căci au reușit să depășească orice obstacol împreună. Crede că a avut o copilărie plină de momente frumoase, petrecute alături de părinți și de fratele său mai mic cu 5 ani decât ea.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, despre planurile de viitor. Cei doi își doresc să se mute în chirie: „Suntem stresați”

„Mama este gestionar și tata este muncitor în cadrul primăriei. De la ei am învățat că în viață trebuie să lupți pentru ceea ce își dorește. Faptul că am devenit polițist se datorează pasiunii pentru uniformă, dar și ideea de corectitudine și disciplină. Îmi place foarte mult ceea ce fac”, a spus concurenta.

Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 a dezvăluit prin ce moment dramatic a trecut în copilărie

La vârsta de 12 ani, tânăra a trecut printr-un moment dramatic atunci când a căzut într-o fântână. Totuși, norocul a fost de partea ei și a reușit să scape cu bine din toată această experiență neplăcută.

La capitolul iubiri trecute, Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 susține că a avut două relații. Primul partener a fost cu 6 ani mai mare, iar ultima relație a fost una la distanță, cu un tânăr tot de meserie polițist. Acum, concurenta este din nou în căutarea fericirii.

„Sunt o tipă care caută o relație de lungă durată, serioasă, plină de fericire, înțelegere, armonie și iubire. Îmi doresc un bărbat care să aibă încredere în sine, să aibă gândirea pozitivă și energie, să lupte pentru familie, să fie independent. Cred că aș prefera să nu stea cu părinții. Să fie mai înalt decât mine și să nu fie bărbos. Nu contează ce culoare au ochii sau părul, nu contează dacă a mai fost căsătorit și nu contează trecutul lui. Nu m-ar deranja dacă e de altă naționalitate, aș prefera să fie de religie ortodoxă. Vreau să mă facă să mă simt protejată și iubită”, a recunoscut Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6.

Mireasa sezonul 6, din 29 august, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 și pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.

Din 29 august, de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Cine este George Cornel Ciubotaru de la Mireasa, sezonul 6. Tânărul a fost la un pas să se căsătorească... Cine este Rodica Roxana Toba de la Mireasa, sezonul 6. Din ce motiv a pierdut două sarcini și cum a reușit să treacă pes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x