Antena Căutare

Cum a răspuns psihologul Eduard Puiu acuzațiilor că și-ar fi adus un client în casa Mireasa. A dezmințit știrile false

Eduard Puiu, psihologul de la Mireasa, Capriciile Iubirii a oferit o reacție, după ce în mediul online au fost propagate știri false care îl vizează.

Colaj cu Eduard Puiu și concurenții Mireasa Galerie
Eduard Puiu, psihologul de la Mireasa, Capriciile Iubirii a oferit o reacție, după ce în mediul online au fost propagate știri false care îl vizează. | Antena

Eduard Puiu a vorbit despre ura din online, într-un videoclip pe care l-a publicat pe rețelele sociale. Psihologul care oferă sfaturi de specialist pentru elucidarea cauzelor diverselor situații din casa Mireasa, a fost acuzat în online că l-ar fi adus pe Andrei în sezonul 7 Mireasa, după ce acesta i-ar fi fost client la cabinetul de psohologie. Psihologul a demonstat știrea falsă.

Eduard Puiu a precizat ferm că nu l-a avut niciodată drept pacient pe concurentul Andrei de la Miresa și niciodată nu a adus și nici nu ar aduce un client de la cabinetul de psihologie la show-ul matrimonial Mireasa.

Eduard Puiu, psihologul de la Mireasa, a transmis un mesaj ferm după ce au existat știri false despre el

Citește și: Mireasa Sezonul 7, 16 martie 2022. Ce au discutat concurenții cu psihologul Eduard Puiu

„Am primit un mesaj de la o persoană căreia i-am dat block, că nu ne cunoaștem și nu vreau să am de-a face cu asemenea oameni. Persoana asta făcea parte dintr-un grup care avansa ideea că eu l-am adus la emisiunea Mireasa pe concurentul Andrei, care e din Galați și care având probleme pe plan psihologic și fiind clientul meu la Iași, eu am făcut-o pe impresarul. Sub nicio formă! Cabinetul de la Iași nu-l mai am demult! Nu l-am avut niciodată pe Andrei client, așa cum n-o să am niciodată clienți din casa Mireasa, nici înainte, nici după intrarea lor. Așa că, voi dați înainte cu hate-ul, eu doar am vrut să dezmint mizeria asta care se vehiculează pe grupuri și să fim cu toții iubiți și fericiți!”, a tasnmis psihologul Eduard Puiu într-un videoclip publicat pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Mar... Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. O nouă mamă a intrat în casă. Cine e și cât va sta...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Mireasa, sezon 8. Unde a decis să meargă Bogdana după eliminarea din competiție: „Nu cred că este nimic rău în asta”

Mireasa, sezon 8. Unde a decis să meargă Bogdana după eliminarea din competiție: „Nu cred că este nimic rău în asta”

După ce a părăsit casa Mireasa, Bogdana a fost invitată la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde a făcut câteva declarații. Tânăra a spus și unde a stabilit că va merge să locuiască.

Vineri, 22.09.2023, 21:49
Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 22 septembrie 2023!

Vineri, 22.09.2023, 16:45
Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Bogdana și Alina. Ce a votat publicul

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Bogdana și Alina. Ce a votat publicul

Timp de o săptămână, fanii Mireasa au avut de ales ce fată să plece din competiție. La cursa de eliminare s-au aflat Bogdana și Alina. Bogdana a fost eliminată!

Vineri, 22.09.2023, 16:14
Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări

Pentru a doua oară în sezonul 8 Mireasa, fetele au făcut nominalizări. Simona Gherghe le-a invitat pe fete să scrie pe foaie numele băiatului pe care doresc să-l elimine din competiție.

Vineri, 22.09.2023, 16:12
x