Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arată Ovi, fiul doamnei Mia de la Mireasa. Tânărul seamănă mult cu fratele său, David - VIDEO

Doamna Mia și David sunt unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Mireasa sezon 2, însă puțini știu cum arată fratele celui care are o relație cu Andra.

Doamna Mia și David sunt unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Mireasa sezon 2

Antena 1

Povestea de viață a doamnei Mia a emoționat telespectatorii show-ului matrimonial. În noiembrie, ea povestea că și-a pierdut doi copii într-un mod înfiorător, cu 23 de ani în urmă.

”Îmi aduc aminte foarte bine. Parcă a fost ieri. Vedeam moțul la căciulă, au fost într-un singur sicriu. Pe 24 martie, când era ziua lor, mereu îmi amintesc de ei. Aveau 4 ani și erau singuri în casă, tatăl lor era plecat la băut și eu la cumpărături”, își începea doamna Mia povestea.

La întoarcere, a fost întâmpinată de o vecină, care i-a dat vestea tragică. ”Unde ai umblat, copiii au dat foc la casă. Au murit toți”, i-a zis ea.

Citește și: Cine este, de fapt, David de la "Mireasa". Băiatul doamnei Mia nu e străin de aparițiile TV

De durere, a recurs la un gest pe care l-a regretat imediat: ”Eu atunci am vrut să mor. Am luat 30 de somnifere, dar nu am pățit nimic”.

A aflat abia a doua zi că ceilalți trei copii au supraviețuit. Este vorba despre cei doi băieți David, respectiv Ovi, și sora lor.

Cu ce se ocupă Ovi, fiul doamnei Mia de la Mireasa

Ovi, fratele lui David de la Mireasa sezon 2, este pasionat de muzică și nu este străin de aparițiile TV.

Tânărul a apărut alături de cel căruia familia îi spune Andy la iUmor, iar reprezentația lor a stârnit controverse.

Citește și: David a primit inelul pe care și-l dorea pentru a o cere în căsătorie pe Andra. Ce s-a întâmplat în direct

În 2017, Ovidiu și David Stancu veneau să facă show la „iUmor” cu versuri și ritmuri muzicale surprinzătoare.

Primul a fost deghizat în Dumnezeu, în vreme ce David a fost Diavolul. Din păcate, pentru cei doi și fetele care i-au însoțit, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Momentul poate fi vizionat în materialul video de mai jos:

Cine este David Stancu de la Mireasa sezon 2

David sau Andy, cum preferă mama sa să îi spună, are 30 de ani și s-a înscris la "Mireasa" cu gândul de a-și găsi sufletul pereche.

Tânărul a renunțat la viața sa din Franța, unde și-a petrecut ultimii cinci ani, ca să-și vadă visul împlinit.

Citește și: Un somn liniștit, o iluzie deșartă în casa Mireasa! Camera mamelor devine câmpul de injurii dintre doamnele Mia și Ermina

Recunoaște că a nu privit acest lucru ca pe un sacrificiu și că partea cea mai greu a fost s-o convingă pe mama lui să-l însoțească. De dragul lui, doamna Mia a spus "Da" și împreună au pășit în casa "Mireasa".

Însă puțini știu că David nu este la prima lui apariție TV. El a mai participat, în trecut, la o emisiune cu un profil asemănător formatului la care se află acum. Pe atunci, se prezenta drept Andy.