Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, deranjată de difuzarea unor imagini de la petrecerea de sâmbătă

Andra s-a arătat deranjată de faptul că au fost difuzate discuții intime. Ce i-a spus David când credea că nu-i aude nimeni.

Andra, deranjată de difuzarea unor imagini de la petrecerea de sâmbătă Galerie
David a fost ispitat de formele iubitei sale | Antena 1

Andra și David s-au apropiat de câteva luni, iar relația lor a evoluat pas cu pas.

Doamna Mia a încercat ieri să-i apropie și mai mult, atunci când David a primit inel și un buchet de flori pentru a-și cere iubita în căsătorie, dar brusc băiatul a bătut în retragere motivând că nu vrea ca acest moment să se desfășoare sub ochii tuturor.

La petrecerea de sâmbătă, băieții au fost fascinați de frumusețea iubitelor lor. La fel s-a întâmplat și în cazul lui David, care a fost ispitat de formele iubitei sale.

În tmp ce dansau, David i-a spus Andrei că ar vrea ca afară să se cunoască mai bine și în intimitate, iar momentul a fost filmat. Totul a fost difuzat în emisiune de azi, iar Andra s-a arătat deranjată de faptul că s-au difuzat pe post cuvintele iubitului său. Simona Gherghe i-a spus concurentei că nu este în măsură să dea sfaturi legate de montarea emisiunii, iar Andra s-a supărat și a început să plângă.

Concurenta s-a retras în brațele iubitului său, care a promis că de acum înainte va avea mai multă grijă la cuvintele pe care i le adresează.

Ce spune David despre Andra

David a spus despre Andra că e femeia alături de care vrea să meargă mai departe și pentru care este dispus să facă orice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andra și David sunt de patru luni împreună, iar dragostea lor a crescut mai mult și mai mult cu fiecare clipă.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, din nou în centrul atenției... Mireasa 2020, sezon 2. Ciprian a trimis o scrisoare pentru Claudia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x