Live acumMireasa Sezonul 3
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, deranjată de difuzarea unor imagini de la petrecerea de sâmbătă

Andra s-a arătat deranjată de faptul că au fost difuzate discuții intime. Ce i-a spus David când credea că nu-i aude nimeni.

David a fost ispitat de formele iubitei sale

Antena 1

Andra și David s-au apropiat de câteva luni, iar relația lor a evoluat pas cu pas.

Doamna Mia a încercat ieri să-i apropie și mai mult, atunci când David a primit inel și un buchet de flori pentru a-și cere iubita în căsătorie, dar brusc băiatul a bătut în retragere motivând că nu vrea ca acest moment să se desfășoare sub ochii tuturor.

La petrecerea de sâmbătă, băieții au fost fascinați de frumusețea iubitelor lor. La fel s-a întâmplat și în cazul lui David, care a fost ispitat de formele iubitei sale.

În tmp ce dansau, David i-a spus Andrei că ar vrea ca afară să se cunoască mai bine și în intimitate, iar momentul a fost filmat. Totul a fost difuzat în emisiune de azi, iar Andra s-a arătat deranjată de faptul că s-au difuzat pe post cuvintele iubitului său. Simona Gherghe i-a spus concurentei că nu este în măsură să dea sfaturi legate de montarea emisiunii, iar Andra s-a supărat și a început să plângă.

Concurenta s-a retras în brațele iubitului său, care a promis că de acum înainte va avea mai multă grijă la cuvintele pe care i le adresează.

Ce spune David despre Andra

David a spus despre Andra că e femeia alături de care vrea să meargă mai departe și pentru care este dispus să facă orice.

Când iubești nimic nu te poate împiedica să faci ce îți dictează inima. Vreau să-mi trăiesc tot restul vieții lângă Andra. Simt că mă iubește și vreau să rămân lângă ea pentru ca are nevoie de mine. Putem face copii împreună. Am făcut o alegere foarte bună.

Andra și David sunt de patru luni împreună, iar dragostea lor a crescut mai mult și mai mult cu fiecare clipă.