Antena Căutare

De ce a lipsit Raluca Preda de la Mireasa-Capriciile iubirii. Unde a plecat și cu ce bărbat s-a întâlnit

Fanii emisiunii Mireasa au observat faptul că Raluca Preda a lipsit de la Capriciile iubirii și mulți s-au întrebat unde a plecat și cu cine s-a întâlnit.

colaj foto cu raluca preda Galerie
Fanii Mireasa au descoperit ce s-a întâmplat, de fapt | Antena 1

Raluca Preda, fostă concurentă la Mireasa sezonul 6, a lipsit de la Miresa-Capriciile iubirii și fanii acesteia au observat imediat. Mulți s-au întrebat unde a plecat aceasta. Răspunsul nu a întârziat să apară.

De ce a lipsit Raluca Preda de la Mireasa - Capriciile iubirii. Unde a plecat aceasta

Bruneta este extrem de îndrăgită și are în prezent mai bine de 25 de mii de urmăritori doar pe Instagran.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Ce a apărut pe contul lui Blaze, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Recent, fanii aceștia au observat faptul că a lipsit de la Mireasa - Capriciile iubirii. Așa cum era de așteptat, mulți s-au întrebat care a fost motivul acestei absențe. Răspunsul, însă, nu a întârziat să apară și a fost oferit prin numeroasele InstaStory-uri publicate de Raluca Preda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că bruneta a plecat în Marea Britanie, mai exact în Northampton. La tag se afla numele unui bărbat și se pare că este vorba despre Preda Doru, adică despre fratele brunetei.

Citește și: Mireasa, sezonul 8. Ce a făcut Andy, imediat după ce a fost eliminat. Ce a transmis concurentul

Încântată peste măsură de această excursie, tânăra a publicat numeroase fotografii la InstaStory și urmăritorii săi au reacționat imediat. Raluca Preda a savurat din plin o cafea și s-a bucurat de fiecare peisaj pe care l-a întâlnit în cale, arătând unele cadre și urmăritoirlor săi de pe Instagram.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 9 luni de relație. Cum a surprins-o tânărul pe soția sa... Ce postează Alex din sezonul 6 Mireasa, în timp ce Raluca este plecată din țară. Cum a apărut fostul concurent în mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x