Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor

Cu o zi înainte de Marea Finală a sezonului 8 Mireasa, viitoarele mirese au defilat în fața mamelor.

Colaj cu fete și mame Galerie
Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor | Antena 1

Mamele și-au întâmpinat fetele îmbrăcate în rochii de mireasă. Lacrimile de emoții nu au lipsit.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoții

Fetele de la Mireasa au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

Ana a fost prima care a intrat, iar mama sa i-a oferit un șirag de mărgele păstrat de la bunica. „Am o mie de emoții”, a spus Ana, după ce și-a îmbrățișat mama care i-a pus la gât cadoul special.

Ioana nu se aștepta să-și vadă azi mama. Tocmai de aceea, fata a plâns în hohote în brațele mamei sale. „Nu mă așteptam să vină. Nu e o distanță foarte mică. Mă bucur că a venit și sunt foarte fericită. Credeam că o să vină abia în Finală”, a spus Ioana.

Nici mama Biei nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoții ând și-a văzut fiica în rochie de mireasă. „Smt foarte multe lucruri acum”, spus Bia, în brațele mamei sale.

Mama Bogdanei nu îi este alături, dar doamna Lucica a îmbrățișat-o cu drag și cu emoții: „Este superbă rochița. Așa cum zice Liviu ea e cea mai frumoasă” a spus mama lui Liviu. Tristețea i s-a citit pe chip fetei, însă doamna Lucica a ținut-o de mână iar prezentatoarea Mireasa a încurajat-o: „Ești foare frumoasă. Sunt convinsă că mama ta se uită la televizor. Fiecare face cât poate!”, i-a spus Simona Gherghe.

Mama lui Madi a plâns în hohote când și-a văzut fiica despre care a admis că este absolut superbă.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-au lăsat pozați Petrică și Ela, după 2 ani de relație. Foștii concurenți au revenit pe rețelel... Mireasa, sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin, ședință foto de senzație. Cum s-au pozat cei doi în Viena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x