Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoții

Băieții logodiți ai sezonului 8 Mireasa au defilat în costumele de mire pe care le vor purta în Finală.

Colaj cu băieții Mireasa și părinții Galerie
Băieții de la Mireasa au defilat în costumele de mire în fața familiilor | Antena 1

Cei cinci băieți care se vor căsători în Finala de mâine au defilat în fața celor dragi. Tații și-au îmbrățișat feciorii. Din păcate, tatăl lui Liviu nu a putut ajunge, iar băăiatul a fost susținut doar de doamna Lucica.

Citește și: Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Situații tensionate cu puțin timp înainte de Finală. Ce s-a întâmplat: „Nu are respect”

Momente emoționante înainte de Finala Mireasa. Băieții au defilat în costme de mire

Daniel a fost primul care a defilat în costum de mire, sub ochii emoționați ai tatălui său. Întrebat cum i se pare Daniel, domnul Alexe a răspuns: „Bărbat”.

Marius, sărbătoritul zilei, a pășit în costum de mire în fața părinților. Tânărul a avut parte de o îmbrățișare lungă cu mama lui, care a venit special pentur nuntă și va pleca înapoi în Germnaia pe 23 decembrie.

Tatăl lui Robert și-a privit fiul îmbrăcat în costum de mire. Soțul doamnei Anina a mărturisit că se aștepta ca fiul său se se însoare, văzând cât e de îndrăgostit.

Doamna Lucica nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când l-a văzut pe Liviu. Tatăl lui nu a putut ajunge:

„Lasă că nu-i problemă. Vine mâine”, a spus Liviu după ce și-a îmbrățișat mama.

Doamna Nadia și sora lui Sergiu au plâns în hohote când l-au văzut pe Sergiu:

„Am emoții mari. Nu mă așteptam să-l văd așa”, a spus sora lui Sergiu, în timp ce mama lui a mărturisit că-și dorește ca fiul ei să nu aibă aceeași soartă ca ea. Doamna Nadia este divorțată, iar tatăl lui Sergiu nu îi este alături.

Citește și: Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Pe cine au avut alături Bia și Robert în campania pentru Finală. De ce Daria nu i-a susținut

Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii pe 22 decembrie, de la 14:00, la Antena 1

Pe 22 decembrie 2023, de la ora 14:00, în direct la Antena 1 și în AntenaPLAY, concurenţii reality show-ului matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Cinci dintre cuplurile înscrise în competiţie au depus actele şi vor lupta în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită marele premiu al competiţiei.

Doar unul dintre ele va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1. Valsul mirilor va fi intepretat live de Pepe, cel care le va fi alături concurenţilor în una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor.

“Ne aflăm atât de aproape de cea mai importantă zi din cel de-al optulea sezon al emisiunii noastre. Trăiesc cu mari emoţii această finală, alături de concurenţii noştri şi de poveştile lor frumoase. Îmi doresc ca ce s-a înfiripat în casa Mireasa să dăinuie în timp şi să ne revedem peste câţiva ani, în formulă extinsă!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care vor trăi emoţii la cote maxime în finala celui de-al optulea sezon Mireasa, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii pe 22 decembrie, de la 14:00, la Antena 1... Mireasa, sezonul 4. Cum s-au lăsat pozați Petrică și Ela, după 2 ani de relație. Foștii concurenți au revenit pe rețelel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x