Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 23 decembrie 2023. Ce vor putea vedea fanii emisiunii

La o zi după Marea Finală a sezonului 8 Mireasa va debuta un nou sezon de Mireasa: Confesiuni. Fanii Mireasa se vor bucura de interviuri cu prezentatoarele, cu finaliștii, dar și cu alți concurenți. Interviurile se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Mireasa: Confesiuni
Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY | Antena 1

Finaliștii sezonului 8 Mireasa, dar și cei mai îndrăgiți concurenți care au trăit experiența oferită de show-ul matrimonial vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri incitante.

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 5, care îi va avea protagoniști pe unii dintre concurenții Mireasa.

Producția care se va vedea exclusiv în AntenaPLAY debutează, sâmbătă (23 decembrie) cu un interviu cu Simona Gherghe. Prezentatoarea va împărtăși impresii despre sezonul 8. Gabriela Cristea, prezentatoarea Mireasa: Capriciile Iubirii va face și ea dezvăluiri într-un interviu care se va vedea în AntenaPLAY chiar în ziua de Crăciun.

Ulterior, fanii Mireasa vor putea urmări interviuri cu finaliștii și cu alți concurenți. Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile Mireasa: Confesiuni.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Cum i-a afectat pe Maria și Antonio refuzul părinților băiatului de a veni la cununia civilă

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Aceest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și:

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce rochii de mireasă și-au ales fetele logodite. Imagini superbe cu concurentele

Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Situații tensionate cu puțin timp înainte de Finală. Ce s-a întâmplat: „Nu are respe... Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii pe 22 decembrie, de la 14:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x