Antena Căutare

Moment șocant la „Mireasa”! Lică le-a lăsat mască pe Andreia și Petronela! I-a oferit inelul uneia dintre ele! Video

Lică i-a oferit un inel lui Petronela, la Mireasa, care i-a spus că îl acceptă, în semn de prietenie, urmând să încerce, „probabil”, să dezvolte ceva mai mult. Felul în care a făcut-o, însă, a șocat pe toată lumea.

„Acest buchet, Andreia, ți-l dau ție. Ai fi avut ocazia să-ți rămână acest buchet. Dar, cum n-ai avut încredere în mine, vreau să i-l oferi lui Petronela, din partea mea”, a spus Lică.

Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

Apoi, Lică a luat-o pe Petronela la dans și i-a spus să se uite cu mai multă atenție în buchetul de flori, unde era ascuns inelul. Întregul moment, în clipul de mai sus!

Analiză asupra concurenților din casa Mireasa! Cuplurile, întrecere în declarații despre relațiile lor! „Ne iubim cu adevărat” – Video

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Analiză asupra concurenților din casa Mireasa! Cuplurile, întrecere în declarații despre relațiile lor! „Ne iubim cu ade... Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x