Antena Căutare

Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet

Adelina a fost prezentă în Marea Finală Mireasa sezon 4. Concurenta, care a avut un parcurs dificil în competiție, s-a bucurat mult pentru că Ela și Petrică au fost mirii sezonului și au câștigat Marele Premiu. La câteva zile de la acest moment, ea a făcut o postare pe contul de Instagram.

colaj de imagini cu adelina de la mireasa sezon 4 in finala Galerie
Adelina a fost prezentă în Marea Finală Mireasa sezon 4. Concurenta, care a avut un parcurs dificil în competiție, s-a bucurat mult pentru că Ela și Petrică au fost mirii sezonului și au câștigat Marele Premiu. La câteva zile de la acest moment, ea a făcut o postare pe contul de Instagram | Antena 1

Adelina a postat o fotografie realizată în ultima emisiune Mireasa sezon 4. Concurenta a strălucit în Marea Finală, îmbrăcată într-o rochie de mireasa superbă și aranjată foarte finuț.

Ce mesaj a postat Adelina de la Mireasa 4 pe Instagram

Adelina și-a luat câteva zile ”libere” după Finala Mireasa și a stat departe de social media. Ea a revenit pe 21 decembrie 2021 cu un mesaj pentru cei care au susținut-o.

”Sufletul omului este o harpă la care cântă toți oamenii ce apar în viața lui. Am cântat împreună cele mai frumoase melodii și vă mulțumesc că am ajuns pe cele mai înalte culmi.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale

Am descoperit că sunt capabilă să îmi recunosc propriile greșeli și să accept criticile ca pe un impuls constructiv ce se transformă într-o temelie solidă a vieții mele.

Am învățat să nu trăiesc nici în trecut și nici în viitor ci să mă bucur de prezent, iar când va fi să se întâmple, minunile vor veni în viața mea!”, a scris Adelina la descrierea fotografiei în rochie de Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcursul Adelinei în casa Mireasa sezon 4

Adelina a pășit încrezătoare în casa Mireasa sezon 4. Se întâmpla în septembrie, când a decis să-și refacă viața după o relație de cinci ani. Doar că, spre marea surprinză a telespectatorilor, în competiție se afla și fostul ei iubit, Alexandru.

Au urmat săptămâni grele, cu multe reproșuri între cei doi. Dacă Alexandru a găsit femeia ideală pentru el, așa cum a numit-o pe Ana, Adelina nu s-a arătat foarte interesată de niciun băiat.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, invitați la ceas de seară la TV au făcut dezvăluiri din interiorul relației

O conexiune specială a avut cu Seba, despre care a mărturisit că este atrasă fizică, însă a considerat că băiatul are un caracter copilăresc și a evitat să încerce ceva cu el.

După eliminarea ei, Adelina a revenit cu sentimente mai bune în casa Mireasa sezon 4. Inițial a spus că a intrat pentru Ionuț, însă s-a orientat către Seba încă din prima seară petrecută în competiție de la reintrare.

Acest lucru a creat, din nou, multe discuții. O lună mai târziu, cei doi s-au despărțit.

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale... Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana, față în față cu Ela și Petrică, la Tv. Ce au mărturisit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x