Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale

Amalia și John de la Mireasa sezon 4 au părăsit împreună competiția matrimonială. La acel moment, cei doi aveau tot felul de discuții, iar mama fetei dezaproba relația cu tânărul din Brașov.

colaj de imagini cu amalia si john de la mireasa sezon 4 Galerie
Amalia și John de la Mireasa sezon 4 au părăsit împreună competiția matrimonială. La acel moment, cei doi aveau tot felul de discuții, iar mama fetei dezaproba relația cu tânărul din Brașov | Antena 1

Pe 27 noiembrie 2021, casa Mireasa se despărțea de cuplul Amalia-John. Intrat în competiție de doar câteva săptămâni, tânărul concurent a spus că și-a găsit iubirea și că este o ușurare pentru ei faptul că sunt eliminați.

Citește și: Mesajul Amaliei după ce au apărut zvonuri că ea și John s-au despărțit

Cei doi au spus că vor să plece la Brașov, iar ei au confirmat că își vor continua relația și în afara casei, indiferent ce spune mama Amaliei: "Sunt convinsă că după ce o să ajungă să-l cunoscă o să-și schimbe părerea".

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, invitați la ceas de seară la TV au făcut dezvăluiri din interiorul relației

"Sincer, pentru noi este, să zic așa, o ușurare. Vă mulțumesc în primul rând dumneavoastră, dar și doamnei Gabriela pentru că sunteți prezentatorii acestei emisiuni. Mulțumesc tuturor din staff. Este o muncă titanică, cei de afară chiar nu știu asta", spune John.

Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale

Amalia și John de la Mireasa sezon 4 au fost foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi au postat des imagini cu ei în social media, capturi care acum sunt de negăsit.

Ba mai mult, cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, lucru care i-a dus pe susținători cu gândul la despărțire.

Citește și: Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent

Niciunul nu a confirmat separarea, așa că nu se știe concret dacă este vorba despre o ceartă sau o ruptură definitivă.

Ce este sigur e faptul că Amalia se află în Austria, acolo de unde a pus un filmuleț pe InstaStories. John nu a postat nimic în ultimele 24 de ore.

Cum a început povestea de iubire dintre Amalia și John de la Mireasa sezon 4

John a intrat în competiția Mireasa sezon 4 spre finalul ei. Băiatul i-a atras atenția Amaliei, care nu a încercat nimic serios cu un băiat din casă. Asta după ce ea și Marius au avut câteva momente intime, pe care au reușit să le țină secrete pentru scurt timp.

Citește și: Ce au făcut Ela și Petrică după ce au câștigat Mireasa sezon 4. Concurentul a spus ce a simțit când a zis ”DA”

Dacă Amalia a fost, încă de la început, foarte încântată de John, el s-a arătat mai reținut. Cu toate acestea, nu a durat mult până au format un cuplu.

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru lucruri mărunte.

Mama fetei chiar a sunat și a rugat-o să fie atentă, precizând faptul că nu se potrivesc.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, invitați la ceas de seară la TV au făcut dezvăluiri din interiorul relației... Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x