Mireasa 2020, sezon 2. Care este adevărul despre relația dintre Andreea și Alexandru

Andreea a intrat în casa Mireasa cu gândul să-l descopere pe Alexandru, băiatul care a fost ”prima sa dragoste”, așa cum tocmai ea a declarat.

Andreea a intrat în casa Mireasa cu gândul să-l descopere pe Alexandru

Antena 1

Cei doi se cunosc de mult timp, fiind vecini. Andreea avea, la aceea vreme, 11 ani, iar Alexandru era cu 2 ani mai mare.

Drumurile lor s-au despărțit când concurentul s-a mutat la București. Au urmat mai multe relații și, cu toate că au rămas conectați pe Facebook, nu au mai existat discuții între ei.

Totul până să intre Alexandru în competiția Mireasa. Tânărul se afla în izolare atunci când Andreea i-a scris și i-a spus, în glumă, că îl va urma în show-ul matrimonial.

Întrebați cum și când au început interacțiunile lor, băiatul a spus:”Știam că mă place, mi-am dat seama. Eram prea mici, minori. După aceea m-am mutat în București.”

Citește și: Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă

Andreea l-a completat: ”De atunci nu am mai vorbit. O singură dată am vorbit pe Instagram, eu i-am scris. Văzusem ceva și l-am întrebat dacă își caută mireasă. I-am zis: Vin și eu, sub formă de glumă. Am aplicat peste 1 saptămână, două.”.

Întrebat cum i se pare, Alexandru a spus: ”E foarte frumoasă. E singura fată pe care vreau să o cunosc în această casă”.

Cine este Andreea, noua concurentă de la Mireasa

Andreea are 20 de ani, 2 locuri de muncă și locuiește singură de doi ani, în Constanța.

”Eu cu tatăl meu nu am mai vorbit de foarte mulți ani pentru că nu am avut o viață bună cu el. O luase pe alte drumuri, cu alcoolul, abuzuri față de mama mea. Ultima mea relație a fost toxică. Cea mai mare durere am simțit-o când am citit o discuție cu prietena mea cea mai bună. L-am iubit și am trecut peste. Acum mă văd goală pe dinăuntru.”, a povestit ea.

Citește și: Cine este Carina, noua concurentă, și pe ce băieți a pus ochii

Despre Alexandru, fata a dezvăluit că este prima ei dragoste nevinovată.

”Ne cunoaștem de 8-9 ani, când eram mică eram foarte îndrăgostită de Alexandru. Pot să spun că a fost prima mea dragoste, o dragoste nevinovată. Nu prea mă băga în seamă, el avea așteptări mai mari. Râdeam singură la mesaje de la el. E motivul pentru care m-am înscris la Mireasa”, a mai menționat noua concurentă.

Ultimele știri