Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată copiii Erminei si ce a spus despre Ionuț, nepotul pentru care a intrat în emisiune

Doamna Ermina de la Mireasa sezon 2 este una dintre mamele care au creat cele mai multe discuții în mediul online.

Cum arata copiii Erminei de la Mireasa sezon 2 si ce a spus despre Ionuț

Antena 1

Aceasta pășea în septembrie 2020 alături de Ionuț în competiție și la câteva săptămâni alegea să rămână pentru a-l susține de Mihai, după ce nepotul său a dorit să nu mai participe la show-ul matrimonial.

Nemulțumită de atitudinea lui Ionuț, cel care a jignit-o în mai multe rânduri pe rețelele sociale după ieșirea din casă, aceasta a ținut să puncteze câteva lucruri pe contul său personal de Facebook.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt fetele care au intrat în competiție

”Sunt uimită! Acest băiat a făcut live-uri si m-a denigrat după ce a fost descalificat din emisiune ...ca sa vad ca a postat pe pagina mea aprecieri. Cat de fals să fii??? Cand ai spus adevărul Ionuț Ungureanu? În această postare sau când spuneai pe live că am amant în staff sau că am o relație cu Alex că soțul meu are pile la Antena ?( Asa de multe pile că am vb de 4 ori cu copii în 6 luni). Chiar nu ai pic de rusine? Nu îți este jenă să dai ochii cu copii mei? Dar de mine nu ai rușine? Cum să spui ca ți-am cerut bani să merg cu tine in emisiune? Eu înteleg ca nu prea mai judeci bine de la consumul de .... .dar minciuna are picioare scurte.”, scria Ermina.

Sunt uimită! Acest băiat a făcut live-uri si m-a denigrat după ce a fost descalificat din emisiune ...ca sa vad ca a...

Publicată de Çakmak Ermina Mirela pe Miercuri, 3 martie 2021

Cum arată copiii doamnei Ermina de la Mireasa sezon 2

Doamna Ermina de la Mireasa sezon 2 este o mamă împlinită și este mai recunoscătoare ca niciodată pentru copiii pe care îi are.

În ultimele zile, aceasta a publicat imagini cu fiicele și fiii săi pe conturile sociale, iar capturile pot fi urmărite în rândurile de mai jos:

Băiatul meu cel mare Mehmet Cakmak ! 😘❣ mea ,sufletul meu ! Te pupa mama!🥰🥰🥰

Publicată de Çakmak Ermina Mirela pe Miercuri, 3 martie 2021

Fiica mea cea mică! Te iubi mult Betty! ❣❣❣🥰

Publicată de Çakmak Ermina Mirela pe Miercuri, 3 martie 2021

Iubita mea!!! Dragostea mea scumpika! 😘

Publicată de Çakmak Ermina Mirela pe Joi, 4 martie 2021

Ermina, protagonista mai multor scandaluri în casa Mireasa sezon 2

În mai multe rânduri, Ermina de la Mireasa sezon 2 s-a certat cu mamele și fetele din competiția matrimonială. Venită alături de Ionuț, nepotul său, Ermina a rămas curând singură după ce băiatul a decis să părăsească concursul.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție

A ales totuși să rămână și să-l susțină pe Mihai, cel care s-a înscris la Mireasa fără mama sa, care a decedat când el abia devenea adult.

De-a lungul timpului, Ermina a intrat în conflict cu doamna Mia, mama lui David, și Claudia, cea pe care a nominalizat-o multe Gale la rând.

Conflictul lor a umbrit și sărbătorirea Revelionului, după ce Claudia a acuzat că se simte marginalizată de doamna Ermina. Ea spunea, la vremea aceea, că mama nu ar fi așezat un scaun și pentru ea la masa unde toți concurenții luau cina.

Citește și: Alexandru și Andreea, luați la întrebări de fani. Cum e viața după căsătorie și cum se înțeleg

Mătușa lui Ionuț a negat acest lucru și a început să plângă. Asta a făcut-o pe Claudia să-și reformuleze afirmația: ”Am zis că în primă fază m-am simțit, dar v-am spus. Nu am spus de la bun început ce se întâmplă?! Mi-ați făcut loc, dar probabil s-a sesizat lucrul acesta cum că...”

Alex și David au sărit în apărarea doamnei Ermina, ei precizând că au existat 16 scaune pentru fiecare.

Ultimele știri