Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție

Mireasa, reality show-ul matrimonial a revenit la Antena 1 cu un nou sezon.

Cine sunt băieții care au intrat în competiție Galerie
Simona Gherghe a deschis noul sezon cu o ținută demnă de o premieră | Antena 1

Simona Gherghe a deschis noul sezon cu o ținută demnă de o premieră și a așteptat cu nerăbdare concurenții în casa Mireasa.

Cine sunt băieții care au intrat în competiție

În noul sezon Mireasa, Simona Gherghe abia așteaptă să-și cunoască noii concurenți. Prezentatoare își dorește ca sezonul cu numărul 3 să aducă și mai multe nunți în finala de peste câteva luni.

Marian Pavel

Marian spune că nu are idoli, dar are un exemplu pe care vrea să-l urmeze: Vasilcă Ceterașu. E și prietenul cu marele artist, despre care spune că a ajuns departe. Tânărul de 26 de ani din Baia Mare spune despre el că e îndrăzneț, îi place să ajute la nevoie și e sufletist.

La o fată se uită prima oară la trăsături, să fie frumoasă și "corpolentă". E pregătit să se căsătorească cu o fată care să fie înțelegătoare. Își dorește acest lucru din cauza meseriei lui care implică multe deplasări, fane, dar vrea să fie o femeie deșteaptă. Își dorește mult să găsească o viitoare soție, mai ales pentru că „e momentul”. Potrivit tradiției, la el în zonă, la vârsta asta e deja bătrân, trebuia să fie însurat. Are totul, casă, mașină, doar mireasa îi lipsește.

Marian Pavel a intrat în sezonul 3 Mireasa alături de mătușa Malvina.

Alin Georgescu

Alin se consideră un familist convins pentru că îi are ca model pe părinții săi. Despre relația cu mama sa, Alin spune că este perfectă, deși recunoaște că nu prea i-a povestit despre iubitele pe care le-a avut

Își dorește să participe la emisiune pentru că vrea să-și întemeieze o familie cu fata potrivită și să facă 2 copii: "Nu mai mult, nu mai puțin, e cifra ideală, ar crește împreună."

Acesta a intrat în casa Mireasa cu mama sa, Daniela.

Ionuț Urziceanu

Ionuț se descrie ca pe un bărbat cu prea cu mult bun simț, o persoană cu suflet bun, sincer. Când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă

Viitoare iubită/soție trebuie să fie o fată frumoasă mai înaltă pentru că fostele lui au fost mai scunde. El are 1.85. Partenera lui trebuie să aibă peste peste 1.60. Acesata trebuie să mai fie sinceră, iubitoare. Nu-i plac persoanele reci, el e mai pupăcios din fire.

A intrat în casă alături de mama sa, Victoria.

Godspower Morris Okpata

Godspower Morris Okpata s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Își dorește să devină actor. Acesta este și motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube. Îi place să gătească. Okpata se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

A intrat singur în competiție, dar mama sa i-a trimis un mesaj emoționant de susținere.

Ionuț Liviu Olteanu

Ionuț e foarte convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Valentin Andrieș

Se consideră un cercetător vremelnic al vieții, acesta e motivul pentru care este de meserie actor. Îi place să călătorească. A ajuns cel mai departe în SUA. Dacă nu era pandemia, acum era în ASIA.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ediția din data de 6 martie 2021... Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt fetele care au intrat în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x