Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea. Ce și-au spus aceștia

Băieții din casa Mireasa au stat de vorbă cu noua concurentă, Andreea, pe WhatsApp.

Foarte vocali au fost ultimii concurenți intrați în casa Mireasa, respectiv Ciprian și Alexandru. Băieții au aflat că Andreea are 20 de ani și este din Pitești, oraș în care locuiește și Alexandru.

Despre acesta a spus că este simpatic și că au prieteni comuni. De asemenea, cei doi au învățat la același liceu, bineînțeles, în ani diferiți.

După discuție, unii dintre băieți au fost încântați, dar alții cred că vârsta Andreei este un indiciu că tânăra nu este pregătită pentru căsătorie.

Citește și: Viața l-a pus la grea încercare pe Ciprian. O poveste dureroasă l-a marcat pe viață

Printre aceștia și Ciprian, care își dorește o femeie matură.

”Lui ăsta (n.r. Alexandru) când a auzit că e din Pitești, nu i s-a mai oxigenat creierul. Mai mult de Bună-Bună nu o să vorbesc cu ea.”, a spus el, dezamăgit.

Care sunt băieții pe care îi place Andreea, noua concurentă

Alexandru, David și Mihai sunt tinerii pe care Andreea îi place. Cu toate acestea, e convinsă că nu va interveni în relația dintre fiul doamnei Mia și Andra.

”Știu că are iubită și apreciez loialitatea lui”, a punctat noua fată.

Care este povestea lui Ciprian de la Mireasa

Ciprian, noul concurent de la Mireasa, a pășit în competiție singur pentru că mama lui s-a stins din viață când acesta avea o vârstă fragedă.

Băiatul a fost crescut, în mare parte, de către bunica sa. El și-a spus povestea chiar înainte de a-i cunoaște pe ceilalți ”colegi” de platou.

Ciprian are 36 de ani și locuiește în București de 12 ani. Ultima lui relație a durat 4 ani și a fost, spune el, cea mai importantă.

Citește și: Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul

S-au despărțit pentru că aceasta își dorea altceva. ”Nu am fost suficient pentru ea la un moment dat”, a zis el.

Ciprian caută o femeie inteligentă, blajină și care să-i ofere liniștea de care are nevoie.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Claudia, dispută până la lacrimi. De ce s-au certat cele două în pauza de publicitate... Mireasa 2020, sezon 2. Conflictul dintre Claudia și Ermina continuă: ”Mă despart de Ștefan și ți-l las ție”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x