Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta

Echipa roșie a câștigat 3 ore în care li s-a permis să vorbească la telefon cu cei dragi.

Echipa roșie a câștigat 3 ore în care li s-a permis să vorbească la telefon cu cei dragi

Antena 1

Cu acest prilej, Mădălina și-a auzit, din nou, mama care i-a dat câteva sfaturi. Pentru început, ea a dezaprobat gestul lui Radu de a-l salva pe David de la eliminare.

Ea a precizat că ar trebui să se gândească mai mult la cuplul lor și a sfătuit-o pe fiica sa să fie atentă la Ștefania și Andra.

Citește și: Mihai, sfătuit de fratele lui să stea departe de Ștefania. Ce i-a reproșat în privința Biancăi

Conform spuselor sale, Ștefania a venit în casă cu gândul de a-i demasca pe Mădălina și Mihai.

”Am văzut că Radu l-a salvat pe David, dar pe viitor gândiți-vă la voi. Aveți grijă de voi doi”, a spus mama tinerei, care a reamintit momentul în care David preciza că va folosi amuleta doar pentru el sau Andra.

Radu l-a salvat pe David de la eliminare

Conform voturilor din Gala de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, David și Carina erau eliminați din competiția Mireasa.

Cu toate acestea, Radu a dorit să dea o șansă iubirii.

Citește și: Alexandru și Andreea, discuții despre căsătorie. Ce au decis cu o lună înainte de finală

”Sunt hotărât. O să dau o șansă iubirii și-l salvez pe David. Sper să profite de ea. Nu regret absolut nicio decizie pe care am luat-o de-a lungul timpului.”, a spus Radu.

Imediat ce a auzit vestea, David și Andra și-au sters lacrimile de pe față, mulțumindu-i lui Radu pentru ajutorul dat.

De ce a revenit Ștefania în casa Mireasa sezon 2

Ștefania a revenit în casa Mireasa atunci când toți se așteptau mai puțin. Bruneta a spus că motivul revenirii este unul cât se poate de simplu: a plecat cu treburi nerezolvate.

Citește și: Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre revenirea Ștefaniei, Mihai a spus că a fost o surpriză plăcută, dar că el consideră că putea să-și lămurească treburile și prin intermediul unui apel telefonic.

Discuțiile au fost inevitabile după intrarea în casă a Ștefaniei. Atât băieții, cât și fetele au discutat, iar părerile au fost împărțite. David a fost cel care a dat de înțeles că Mihai abia așteaptă să stea mai mult în preajma ei: "Au lăsat ușile închise ca să fiarbă Mihai."

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, discuții despre căsătorie. Ce au decis cu o lună înainte de finală... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, sfătuit de fratele lui să stea departe de Ștefania. Ce i-a reproșat în privința Biancăi...
Ultimele știri
x