Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”

Andra și Ștefania au avut un schimb dur de replici după terminarea emisiunii Mireasa de luni, 25 ianuarie 2021.

Andra și Ștefania au avut un schimb dur de replici după terminarea emisiunii de luni

Antena 1

În ediția de ieri, părerile Ștefaniei legate de lipsa de autenticitate a celor din casa Mireasa a generat o altă dispută. Fosta iubită a lui Mihai a redeschis subiectul și i-a făcut reproșuri Andrei.

Ștefania i-a atras atenția colegei sale de competiție că nu l-a susținut pe David când Mihai i-a cerut socoteli legate de ”măștile” pe care băiatul doamnei Mia a spus că toți concurenții le au.

”Mie îmi este drag Mihai și nu vreau să-mi dau cu părerea”, s-a apărat Andra.

Citește și: Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale

Imediat ce a auzit remarca tinerei, Ștefania a izbucnit: ”Fată, ești cu bărbatul tău și spui că îți este drag Mihai?! Doamne ferește. Te cerți cu un om că stai pe o canapea? Lasă-mă în ... cu prextele astea că eu nu le halesc și nu o să le cred în viața mea. Mă enervez că nu se vede realitatea”.

”Fată, îmi e drag ca persoană”, a spus iubita lui David, care a încercat să evite o ceartă.

La scurt timp, Ștefania a revenit la sentimente mai bune.

”Să știi că nu sunt supărată pe tine. M-am enervat, dar nu pe tine, puiu.”, i-a transmis ei Andrei care părea afectată de discuția avută mai devreme.

Ștefania și Claudia, ceartă în pauza de publicitate

Tensiunile dintre Ștefania și Claudia au escaladat după ce prima a întrebat-o pe fosta iubită a lui Ștefan dacă îi este dor de el.

Inițial, Claudia a părut amuzată de această întrebare:”De unde ai scos-o pe asta? Cine ești, nu te cunosc.”.

Citește și: Ștefania și Claudia, discuție aprinsă în pauza de publicitate: Ai făcut pe ispita atâtea luni la rând

Însă, după ce a văzut materialul cu momentul respectiv, și-a schimbat părerea. Astfel, în emisia live, mai vechile scântei dintre cele două s-au reaprins.

”Nu a fost nicio glumă, a fost o simplă întrebare. Nu cred că am întrecut măsura cu nimic.”, a explicat Ștefania.

De cealaltă parte, Claudia a spus: ”Când ai plecat ce mi-ai spus? Când ai fost în casă ce ai spus când am avut ce am avut?! Acum crezi?! Ștefania ai venit de afară cu gânduri?”.

Ștefania a acuzat-o pe colega de competiție că vrea discuții cu ea.

”Doamne, tu crezi că eu sunt Claudia să vin să sparg cuplu sau să fac pe ispita? Nu ai despărțit, dar ai făcut pe ispita atâtea luni la rând. Hai să nu mai enumerăm bărbați. Eu nu am nevoie de nimic de la cineva din casă.”, a turuit fosta iubită a lui Mihai.

Citește și: Ștefan a intrat în direct pentru a-i trimite Claudiei un mesaj

Dar Ștefania nu s-a oprit aici. Tânăra a acuzat pe Claudia de falsitate: ”Ai rămas aceeași prefăcută. Ea era geloasă și când era Ștefan aici și îi zicea să nu mai vorbească cu mine. Dacă vine Ștefan, la o petrecere îl iei înapoi. Dacă m-ar fi acuzat o femeie dreaptă nu mi-ar fi părut rău, dar să mă acuze una ca tine... ferească Dumnezeu. Tu care ai fost pe colo, pe colo.”

Claudia a ascultat tot ce a spus concurenta fără să îi spună nimic. Cu toate acestea, a discutat despre afirmațiile Ștefaniei cu doamna Mia.

”Diferența dintre mine și ea, cei 10 ani și cu încă 7 de acasă sunt mulți mai mulți decât au alții”, a concluzionat bruneta.

De ce a reintrat Ștefania în casa Mireasa

Ștefania a declarat, la reîntoarcerea în emisiune, că a revenit pentru că a lăsat niște lucruri neterminate.

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există", spunea Ștefania.