Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Votul fetelor a decis o nouă eliminare! Ce băiat a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 2021

Surpriză de zile mari pentru fanii emisiunii „Mireasa”, sezonul 2! a fost eliminat în urma Galei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021.

Colaj foto cu imagini din gala difuzată în 16 ianuarie 2021, în sezonul 2 „Mireasa” Galerie
De data aceasta, în gala din 16 ianuarie 2021, la eliminare au fost propuși Alex și Alexandra. | Antena 1

Gala de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a reprezentat un moment dificil pentru concurenții din casa „Mireasa”, sezonul 2.

Pentru prima oară băieții au nominalizat și atât fanii cât și concurentele din competiție s-au întrebat cine pleacă acasă. Privirile s-au îndreptat și asupra Biancăi, cea care deține o amuletă.

Fetele din casa „Mireasa” au votat în gala din 16 ianuarie 2021 ce băiat este eliminat

Odată intrata în camera de votare, Carina a avut șansa să-și exprime, pentru a doua oară, opțiunea în privința concurenților. Am putut afla ce părere are despre Adelin, despre care a mărturisit că își dorește să îl cunoască mai bine. În schimb, tânăra a recunoscut că nu se înțelege foarte bine cu Alexandra, care are tendința să ia lucrurile prea personal.

„Până la urmă nu sunteți aici să educați pe ceilalți, important este să vă înțelegeți și să nu uitați că scopul pentru care ați venit aici este să vă găsiți jumătatea”, a comentat Simona Gherghe.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul

Andreea și Alexandru s-au apropiat imediat, în ciuda părerilor destul de sceptice ale celor din jur. Nu au lipsit declarațiile de dragoste, dar nici crizele de gelozie. Alături de Alexandru, competiția „Mireasa” sezonul 2 pare mai ușoară și Andreea nu pare să se teamă de o posibilă eliminare.

Mădălina, în schimb, a fost blamată pentru eliminarea lui Ciprian, iar fanii emisiunii „Mireasa” sezonul 2 au păreri destul de împărțite în ceea ce o privește. Săptămâna aceasta, concurenta trebuie să aleagă cu mare atenție pe cine alege, pentru a nu stârni noi și noi controverse. De data aceasta, Mădălina l-a nominalizat pe Alex.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

Ultimul vot din casa „Mireasa” sezonul 2 a fost acordat de Alexandra, tânăra care a intrat în competiție cu scopul de a-l cuceri pe Mihai, dar a fost refuzată cât se poate de elegant. Apoi, aceasta și-a îndreptat atenția spre altcineva din casă, dar nu a avut succes. Speranța ei în dragoste a reapărut atunci când a fost anunțată intrarea unui nou concurent în competiție. Totuși, Alexandra pare să nu fie tocmai favorita celor din casă. Pentru concurentă, potrivit declarațiilor sale, săptămâna a fost una tensionată și plină de neînțelegeri.

„Am simțit că s-au îndepărtat de mine fetele. Cred că după faza în care am fost acuzată că încerc să mă apropii de Mădălina pentru voturi, dar și faptul că am spus lucruri nepotrivite la adresa doamnei Bănuța. Dar așa mi-a venit la gură”, a explicat tânăra care a ales să îl nominalizeze pe Alex.

Alex a fost eliminat din casa „Mireasa” în gala din 16 ianuarie 2021

De data aceasta, în gala din 16 ianuarie 2021, la eliminare au fost propuși Alex și Alexandra.

„Care o să fie primul lucru pe care îl faci când te duci acasă?”, a întrebat Simona Gherghe, la scurt timp după aaflarea votului.

Alex a răspuns că vrea să își vadă mama. Pe obrazul acestuia au început să curgă lacrimi, iar acest lucru i-a emoționat din plin și pe restul concurenților.

„Poate visul meu se va împlini afară. O să rămân prieten cu toți, chiar și cu David. O să mă mai șicanez la telefon. Avem noi hazul nostru”, a dezvăluit acesta, extrem de emoționat.

Totuși, Bianca deține o amuletă pe care o poate folosi în ediția de luni a emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, atunci când poate decide ce concurent salvează de la eliminare!

Mireasa 2020, sezon 2. Băieții au votat fără ezitare! Cine a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 2021... Mireasa 2020, sezon 2. Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii! Surpriză în topul fetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x