Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Mihai și Bianca, în ipostaze tandre la mare. Cum au fost surprinși tinerii îndrăgostiți

Mihai și Bianca au o legătură din ce în ce mai sudată. Când mulți credeau că "Bi și Mi" se despart, ei au demonstrat că dragostea este mult mai puternică. De curând, cei doi s-au fotografiat la plajă, într-o ipostază în care puțini au avut ocazia să îi vadă.

Bianca și Mihai, concurenți în sezonul 2 Mireasa Galerie
Bianca și Mihai, concurenți în sezonul 2 Mireasa | Mireasa

Bianca și Mihai au trecut peste orice obstacol și au deschis larg ușa, iar dragostea a intrat în viața lor. De când au părăsit casa Mireasa, în sezonul 2 și până în prezent, cei doi au petrecut momente unice împreună.

Ei trăiesc o poveste de iubire din ce în ce mai frumoasă și au lăsat în spate gurile care spuneau că între ei n-a fost "dragoste adevărată". Cei doi au arătat că în ciuda faptului că nu au decisă să se căsătorească în casa Mireasa, au o relație stabilă.

Cum s-au fotografiat la plajă Bianca și Mihai

"Bi Mi", așa cum obișnuiesc susținătorii să îi numească, au fot surprinși într-o ipostază în care nu mulți au avut ocazia să îi vadă. Ambii profită de razele soarelui și de momentele de liniște pe care le au la malul mării.

În costume de baie, cei doi nu stau nici la mare despărțiți. S-au coplișit cu gesturi tandre și s-au fotografiat unul în brațele celuilalt, uitând de oricine altcineva. Cei doi au trăit cu pasiune momentul și au împărtășit cu susținătorii lor clipele frumoase.

Tânăra, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Ce mesaj a transmis Mihai pentru Bianca, pe contul său personal. Tânăra a simțit nevoia să-i răspundă

Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Bianca și Mihai au venit în gală pentru a da detalii despre viața de după emisiune

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca au trecut la următorul nivel al relației lor. Ce a recunoscut fata pe internet

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Mireasa, sezonul 3. Cum arată mama Mariei și ce spune doamna Roman despre venirea fiicei sale cu Liviu, la Maramureș... Mireasa, sezonul 3. Anunțul făcut de Cosmina și Alin. Ce au avut în plan cei doi îndrăgostiți. Susținătorii le-au admira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x