Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată. Tânăra mai are o zi în casa Mireasa

Adelina a venit în casa Mireasa pentru a trăi momente de vis alături de Alin, însă "socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg". Tânăra a plâns din nou după ce Alin i-a demonstrat încă o dată că nu este atent la nevoile ei și acceptă cu brațele deshise un cadou pentru el și o altă concurentă, Cosmina.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată. Tânăra mai are o zi în casa Mireasa Galerie
Adelina | Antena 1/Mireasa

Un puzzle aparent nevinovat avea să fie motivul unei crize în dragoste. Adelina nu a mai suportat să vadă cum Alin face un puzzle împreună cu Cosmina.

Aceasta simte că iubitul său nu vede lina dintre ei și se duce mereu cu intenția către o altă femeie, aparent, fără să își dea seama. Alin o acuză de gelozie, Adelina simte că a ajuns la capătul puterilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor

"Am îndrăznit efectiv să-i spun că nu mi se pare ok să primească puzzle cu altă fată și s-a supărat pe mine. După o zi în care am fost super ok și în care am încercat să fac totul ok", spune Adelina.

Adelina, drum din ce în ce mai anevoios către inima lui Alin. Maria către Adelina: "Poate îți forțezi destinul, te-ai gândit?"

Deși mai are o zi în casa Mireasa, liniștea nu s-a așternut între ea și Alin deloc! Adelina se simțea sleită de puteri joi seara, iar Maria i-a fost alături atunci când nimeni nu a era: "Deja nu mai este vorba de gelozie aici".

Maria a aprobat motivul supărării Adelinei și i-a dat niște sfaturi pe care, inclusiv, Simona Gherghe le-a lăudat: "Nu se sfârșește lumea. (...) Ția-m zis că o să devină o obsesie. Te-ai legat sentimental cum se leagă copilul ăla de mama. Trebuie să trăiești și pentru altceva. Tu în momentul ăsta trăiești doar pentru Alin. Nu mai forța! Poate îți forțezi destinul Adelina, te-ai gândit?", spune Maria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată. Ce se întâmplă cu ea

Adelina: Știi ce mi-au zis prietenii mei? Mi-au zis așa: Ade, nu te mai recunosc! Și nici eu nu mă mai recunosc pe mine cum sunt, că nu înțeleg.

Alin consideră că nu a făcut nimic greșit, însă Adelina i-a făcut o declarație dură: "Mă termini psihic"

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată". ... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Anamaria. Cum arată inelul de logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x