Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor

Doamna Victoria nu a mai făcut față presiunii, mai ales când a văzut că Ionuț nu îi face sub niciun chip pe plac și stresul a pus-o la pământ. Aceasta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, după ce medicii eu intervenit prompt.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor Galerie
Doamna Victoria | Antena 1/Mireasa

Ultimele evenimente și-au spus cuvântul pentru domana Victoria într-un mod neplăcut. După discuțiile din emisiunea live de ieri, doamna Victoria a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambulanța a fost chemată și mama lui Ionuț a fost transportată la spital. Fiul său a însoțit-o, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiunii din 24 iunie 2021.

Doamna Victoria a făcut o criză și a cedat nervos. Nu pare să accepte deloc decizile fiului său, iar după scrisoarea susținătoarei lui Ionuț, când a fost acuzată de manipularea emoțională a fiului său, aceasta a cedat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

Ce spun medicii despre doamna Victoria. Care este starea ei de sănătate

În zadar a încercat să se liniștească, emoțiile negative au afectat-o. Doamna Victoria a fost găsită în stare de incontienștiență și a fost transportată de urgență la spital.

Medicii i-au făcut toate investigațiile și nu au depistat nimic pentru care ar trebui să se îngrijoreze. Pe fișele de la medic scrie că doamna Victoria a avut un "Episod de pierdere de conțtiență declarativ".

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

În continuare, medicii i-au făcut trimitere către medicul de familie pentru a primi mai multe recomandări de investigații. Însă verdictul final al medicilor este că domana Victoria nu suferă de nimic grav, aceasta a cedat presiunii și stresului.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina, promisiune la aniversarea de 3 luni a relației... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată". ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x