Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin a refuzat cererea de logodnă a Adelinei

Staff-ul emisiunii Mireasa i-a oferit Adelinei șansa să reintre în show-ul matrimonial dacă Alin își dorește acest lucru. Fata l-a surprins pe iubitul ei și a pregătit o cerere de logodnă, care nu s-a terminat cum și-ar fi dorit.

colaj de imagini cu adelina si alin de la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina l-a cerut de logodnic pe Alin de la Mireasa sezon 3 | Antena 1

Alin știa că va ieși în oraș cu Cosmina, să vadă un film. Când au ajuns în sală, pe ecran au început să ruleze imagini cu el și Adelina.

”Așa a început povestea noastră.”, s-a auzit vocea Adelinei imediat. Cu lacrimi în ochi, Alin a privit videoclipul și a ascultat declarație de dragoste ce răsuna în întreaga sală de cinema.

La scurt timp, în încăpere a apărut iubita sa, îmbrăcată într-o rochie de gală.

”Îți dorești să fim din nou împreună în casă? Avem o nouă șansă. Vrei să fii logodnicul tău? Îți promit că totul va fi cum îți dorești. E doar o logodnă. Dacă vom simți să ne căsătorim, o vom face. Nu vreau afară, nu mai pot să stau departe de tine. Vreau să fiu lângă tine. Nu mai pot să stau afară, mă consumă. E doar o logodnă, atât, te rog. Vreau să merg cu tine în casă, am venit cu toate bagajele după mine.

Citește și: Ionuț a ieșit din emisiunea live și și-a făcut bagajele ca să plece acasă. Ce s-a întâmplat cu el

Nu mai pot să mai aștept încă trei săptămâni. Nu știi cât de greu mi-a fost. Nu te văd mereu și când te văd, te văd într-o ipostază nașpa. Nu-mi face asta, te rog. Timpul petrecut departe ne-a demonstrat că luptăm pentru relația asta. Vreau să fiu acum. Am vrut de multe ori să renunț, dar u am făcut-o. Îți bați joc, cum poți să-ți bați joc de sentimentele mele? Dacă într-adevăr simți ceva pentru mine, spune ”DA”.”, l-a implorat fosta concurentă de la Mireasa sezon 3.

Alin a refuzat să se logodească cu Adelina, spre dezamăgirea ei.

”Nu o să fac asta, nu pot. O logodnă înseamnă mult pentru mine. Avem lucruri de rezolvat. Nu dau cu piciorul, Adelina, dar înseamnă mult o logodnă, o căsătorie. Știu că logodna nu este căsătorie, dar strict din punctul ăsta de vedere... Îmi pare foarte rău, chiar îmi pare foarte rău. Crede-mă...”, i-a spus tânărul.

Reacția doamnei Daniela la cererea de logodnă a Adelinei

Doamna Daniela nu și-a ascuns disprețul pe care-l simte pentru iubita fiului său, Adelina.

”El accepta din milă, ea se ruga ca un cerșetor. Mai rău m-a înrăit. Chiar dacă nu se aștepta, mi se pare urât ca o femeie să cadă în fața unui bărbat așa.”, a zis ea.

De cealaltă parte, Alin a explicat de ce a spus ”NU”.

”Nu am simțit să o fac pentru că nu am cunoscut-o așa cum e. O logodnă înseamnă mult. Nu m-am gândit la mama, nu am simțit să fac pasul. M-am bucurat când am văzut-o, am strâns-o tare în brațe. Nu mă așteptam să vină cu verighetele.”, a afirmat Alin.

Adelina a intrat în casa Mireasa

Adelina a primit 10 zile în casa Mireasa sezon 3 pentru a-l convinge pe Alin. Doamna Daniela a tunat și fulgerat când a văzut-o intrând în living.

”O să fie război. Alin, ai grijă, 10 zile dacă vrei război cu mine. A venit mimoza, frumoasa din povești. Ține-te de mână, mă. Pentru mine, Adelina, poate era la jumătate, cu milogeala asta... îmi pare. Eu nu accept așa ceva. Dragoste cu sila știți ce înseamnă?”, a tunat mama lui Alin.

”Nu e niciun capăt pe lume. O să lupt până în pânzele albe pentru relația noastră.”, a zis Adelina despre refuz.

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și-a făcut bagajele pentru a pleca din competiție... CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x