Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ana Maria și Radu au avut o întâlnire, după ce Maria a refuzat. Cum s-au simțit

Radu a câștigat o ieșire în afara casei Mireasa. Tânărul a vrut inițial să iasă cu Maria, dar aceasta a refuzat.

colaj de imagini cu ana maria si radu la intalnire Galerie
Radu a câștigat o ieșire în afara casei Mireasa. Tânărul a vrut inițial să iasă cu Maria, dar aceasta a refuzat | Antena 1

Băiatul și-a exprimat dorința de a ieși cu Maria după o tachinare cu Liviu, însă tânăra a refuzat pentru a nu crea probleme.

Radu consideră că fata nu a dorit să iasă din cauză că iubitul ei este gelos.

”Dacă aș fi ieșit cu Maria, relația noastră de prietenie ar fi fost mai frumoasă. Liviu ar fi văzut că nu e nimic”, a spus Radu.

În timpul ieșirii, Radu și Ana Maria au vorbit despre experiența Mireasa. Băiatul a afirmat că nu este dezamăgit că nu și-a găsit pe nimeni, însă a spus că este optimist pentru viitorul său.

”Am o părere foarte bună despre Ana Maria și Bogdan. Cred că o să fie împreună până la final și o să se lase cu un inel”, a zis Radu despre relația Anei cu Bogdan.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă

”Maria cred că-l iubește, dar din partea lui Liviu îmi pun anumite semne de întrebare”, a afirmat Radu despre Liviu și Maria.

Maria și Liviu s-au logodit

Cererea în căsătorie a venit după ce Liviu a avut de ales dacă vrea să meargă să o vadă pe Maria la hotel, iar decizia lui a venit pe loc. A mers să discute cu femeia pe care o iubește.

Liviu s-a pregătit, a luat flori, inelul primit de la fani și i-a bătut Mariei la ușă. Mai apoi au coborât la restaurant, Liviu i-a dat surprizele, dar ce a urmat este greu de descris în cuvinte.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Mama și bunica Adelinei au venit în vizită. Doamna Daniela nu a vrut să le cunoască

Băiatul a cerut-o în căsătorie, iar Maria i-a spus că-l iubește mult și că din acest motiv își dorea să-l părăsească, pentru că nu se gândise la acest lucru. Fata i-a spus că ea a crezut că se joacă cu ea, iar Liviu a completat și a spus că este prima dată când își dorește așa ceva cu adevărat. Cei doi au rămas toată noaptea la hotel.

După noaptea cu Liviu, Maria a spus că s-a reîndrăgostit de Liviu și că a descoperit un al bărbat minunat și dulce precum un copil.

Doamna Mari a spus că-i iubește și îi felicită pe cei doi și speră să fie extrem de fericiți împreună.

Mireasa 2021, sezon 3. Mama și bunica Adelinei au venit în vizită. Doamna Daniela nu a vrut să le cunoască... Mireasa 2021, sezon 3. Mădălina și Radu se pregătesc de nuntă. Când spuneau în emisiune că vor să se cunune religios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x