Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ana și Bogdan s-au logodit. Prima reacția a familiilor

Anamaria și Bogdan de la Mireasa sezon 3 s-au logodit. Tânărul și doamna Ioana au complotat pentru a-i face Anamariei cea mai frumoasă surpriză.

colaj de imagini cu anamaria si bogdan de la cererea in casatorie Galerie
Anamaria și Bogdan de la Mireasa sezon 3 s-au logodit. Tânărul și doamna Ioana au complotat pentru a-i face Anamariei cea mai frumoasă surpriză | Antena 1

Anamaria credea că merge în oraș cu doamna Ioana și s-a emoționat toată când a apărut Bogdan. ”Ce frumos ești. Mă faci să-mi fac filme”, a spus ea.

După ce au stat de vorbă, cei doi au dansat în timp ce în spatele lor își făcea magia Donia Sax.

”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

La câteva momente, pe masă a apărut o tavă cu inelul de logodnă. Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui.

”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul.

Reporterul emisiunii i-a anunțat că vor petrece o noapte la hotel, spre fericirea Anamariei care s-a țipat de fericire. Reacția ei l-a amuzat pe logodnicul său.

Mama lui Bogdan, prima reacție după logodna cu Anamaria

Mama lui Bogdan și sora Anamariei au intrat în direct pentru a-i felicita pe cei doi.

”Ce mă bucur pentru voi, enorm. Sunteți așa de drăguți. Felicitări și vă doresc tot binele din lume. Să faceți pasul mare când doriți și sunteți pregătiți. Nu ne-am imaginat niciodată că o să faci pasul. El mi-a zis că după 30 de ani îl făcea și acum nu-mi vine să cred că au făcut. Pentru mine e ceva enorm. Sunt așa de drăguți împreună, par foarte sinceri.”, a spus doamna Lăcătuș, mama lui Bogdan.

Sora Anamariei abia a reușit să vorbească din cauza emoțiilor.

”Am plâns, da. Sunt foarte foarte fericită pentru voi. Să vă dea Dumnezeu numai bine.”, a spus și sora Anamariei, Izabela.

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela și Blaze, la un pas de separare. Băiatul a plâns... Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x