Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria a sunat în emisia live. Ce le-a transmis lui Ionuț și Rominei

Ionuț și Romina și-au făcut declarații de dragoste, dar fiul doamnei Victoria nu i-a spus, încă, dacă sentimentele lui sunt de iubire.

colaj de imagini cu romina, ionut si victoria de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț și Romina și-au făcut declarații de dragoste, dar fiul doamnei Victoria nu i-a spus, încă, dacă sentimentele lui sunt de iubire | Antena 1

”Suntem foarte aproape de acele două cuvinte. Lucrurile au evoluat foarte repede.”, a spus Ionuț în emisiunea live, când Simona Gherghe l-a întrebat dacă i-a spus partenerei sale că o iubește.

Imediat, doamna Victoria a intrat în direct și le-a spus celor doi tineri că se bucură pentru evoluția relației lor.

”Vă pup pe toți. Am fost la doctor, mi-am făcut câteva analize. Sunt bine. Sunt foarte mulțumită de evoluția lui Ionuț și a Rominei. Îmi e dor de casă, este într-adevăr o experiență frumoasă. După ce plecăm de acolo, ne este dor. Sunt bine, mi s-a schimbat tratamentul. Sunt foarte bine când vă văd bine. Vă iubesc mult și abia aștept să veniți amândoi acasă”, a spus doamna Victoria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Cum explică Alin și Cosmina ce se întâmplă între ei după despărțirea de Adelina

Doamna Victoria a insistat să plece acasă

Doamna Victoria nu a mai făcut față presiunii, mai ales când a văzut că Ionuț nu îi face sub niciun chip pe plac și stresul a pus-o la pământ. Aceasta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, după ce medicii eu intervenit prompt.

Fiul său a însoțit-o, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiunii din 24 iunie 2021.

Din cauza acestui eveniment neașteptat, doamna Victoria și-a exprimat dorința de a părăsi competiția Mireasa, iar ultimul cuvânt l-a avut publicul.

"Aș vrea să plec", a spus doamna Victoria înainte de a afla votul telespectatorilor.

S-a votat intens, iar telespectatorii au luat o decizie. Simona Gherghe a anunțat că publicul a votat în proporție de 72,11% ca doamna Victoria să părăseacă competiția în Gala din 26 iunie 2021.

După decizia luată atât de mama lui Ionuț, cât și de public, Simona Gherghe a rugat-o pe aceasta să părăsească platoul emsiunii și i-a mulțumit pentru prezența sa în show.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum explică Alin și Cosmina ce se întâmplă între ei după despărțirea de Adelina... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a renunțat la extensii. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x