Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a renunțat la extensii. Cum arată acum

Ștefania, fosta concurentă a show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, a renunțat la extensii. În emisiune, ea a mărturisit care este motivul pentru acest truc. A făcut-o cu ochii în lacrimi, iar povestea ei a emoționat întreaga casă.

colaj de imagini cu stefania de la mireasa sezon 2 Galerie
Ștefania, fosta concurentă a show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, a renunțat la extensii | Antena 1

La vremea respectivă, Ștefania povestea că a fost victima violenței domestice. Concret, într-un acces de gelozie, fostul ei partener a lovit-o și a tuns-o.

”O persoană din trecutul meu mi-a făcut asta. Am fost bătută și tunsă. Din acest motiv și port extensiile. Este un bărbat cu care am avut o relație, care din gelozie a acționat așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, a fost un bărbat care, până într-un anumit punct, m-a făcut fericită. Era un bărbat bun, atent, nu-mi imaginam că se ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea.

Citește și: Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Până în momentul respectiv (n.r. când a fost victima violenței domestice) credeam și eu că e iubire. (...) Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. S-a oprit pur și simplu. Nu e ceva ce poți controla. Furia unui bărbat nu o poți controla. Părinții au plâns amândoi, ei mă vedeau distrusă în momentele alea”, a spus Ștefania.

Acum, la câteva luni distanță de ziua când făcea mărturisirile tulburătoare, fosta concurentă pare să înflorească. Ștefania a decis să renunțe la extensii și și-a pus aparat dentar pentru a obține un zâmbet perfect.

De asemenea, aceasta are un nou iubit, un tânăr misterios cu care s-a pozat, în mai multe rânduri, și a urcat imaginile pe rețelele sociale.

Parcursul Ștefaniei Urecheatu în show-ul Mireasa sezon 2

Deși avea doar 23 de ani, Ștefania intra în casa ”Mireasa” cu dorința de a-și cunoaște alesul. Ea, însă, nu este străină de televiziune, întrucât a mai participat la un show matrimonial, însă norocul nu a fost de partea ei.

Tânăra a intrat în show-ul matrimonial ”Mireasa” după ce s-a despărțit de iubitul ei. Bruneta căuta un bărbat hotărât, atent la nevoile ei, fidel şi de la care să aibă ce învăţa.

”Sunt pregătită pentru o relație. Bărbatul potrivit trebuie să fie matur, hotărât și sigur pe el.”, a spus Ștefania Urecheatu la intrarea în casa ”Mireasa”.

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la MPFM? Tânăra care forma un cuplu cu Mihai arată complet diferit

Singurul bărbat căruia Ștefania i-a acordat atenție a fost Mihai, cel cu care a și avut o relație. Din nefericire, fata a remarcat lipsa lor de compatibilitate, așa că a pus punct. Chiar dacă și-au mai dat o șansă, cei doi au ales într-un final să meargă pe drumuri separate și Mihai s-a reorientat către Bianca, cu care încă formează un cuplu.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria a sunat în emisia live. Ce le-a transmis lui Ionuț și Rominei... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, deranjată de neîncrederea doamnei Mari în relația ei cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x