Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, categorică în privința Roxanei. De ce nu o vrea lângă Ionuț

Doamna Victoria de la Mireasa sezon 3 s-a lămurit în cazul Roxanei, pe care nu vrea să o mai vadă lângă fiul său, Ionuț.

Doamna Victoria de la Mireasa sezon 3 s-a lămurit în cazul Roxanei, pe care nu vrea să o mai vadă lângă fiul său, Ionuț

Antena 1

Nu este pentru prima dată când doamna Victoria este categorică în privința celor doi, însă de această dată și-a spus toate nemulțumirile de față cu toată lumea.

Ea a condamnat gesturile fetei, care ar fi fost mai tandră cu Ionuț, atunci când băiatul a decis să fie mai retras. Roxana a explicat că așa este felul ei de a fi și că procedează în acest mod cu toate fetele din casă.

”Când stătea acolo, de ce te-ai pus cu capul pe el?”, a spus doamna Victoria.

În acel moment, Ionuț a întrebat-o de ce nu face asta cu ceilalți băieți, întrebare care a pus-o în dificultate pe cea mai nouă concurentă din casa Mireasa sezon 3. Ea a recunoscut că nu ar putea face asta cu restul băieților.

Ce spune Ionuț despre apropierea de Roxana

Ionuț pare hotărât să renunțe la Roxana: ”Aseară, la început, nu am vrut să-mi petrec seara alături de Roxana. Cumva, n-am avut de ales. Mi-am dorit să formez un cuplu cu ea, dar momentan nu îmi mai doresc. Mai era ceva neterminat acolo, dar nu să spui că mai ai sentimente și că te mai gândești. Pentru mine e deja mult.”

Doamna Victoria a început să plângă

Situația dintre Ionuț și Roxana o afectează foarte tare pe doamna Victoria. După discuția din emisiunea live, mama lui Ionuț a început să plângă și a refuzat să intre în casa Mireasa după pauza publicitară.

Aceasta a fost deranjată de afirmația Roxanei, conform căreia aceasta l-ar fi influențat pe Ionuț să se îndepărteze de ea: ”Cum să mai stau cu ea în casă când mi-a zis asta?”

Ultimele știri