Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mama și bunica Adelinei au venit în vizită. Doamna Daniela nu a vrut să le cunoască

Mama și bunica Adelinei au venit să o vadă pe concurentă. A fost momentul când Alin le-a cunoscut pe cele mai importante femei din viața iubitei lui.

colaj de imagini cu mama, bunica si adelina Galerie
Mama și bunica Adelinei au venit să o vadă pe concurentă. A fost momentul când Alin le-a cunoscut pe cele mai importante femei din viața iubitei lui | Antena 1

Mama și bunica au sfătuit-o pe Adelina să nu mai asculte la ce spun ceilalți, atunci când o critică. La scurt timp, pe terasă a apărut și Alin, care s-a bucurat de entuziasmul celor trei.

Doamna Daniela a refuzat vehement să le cunoască pe mama și bunica Adelinei, în ciuda insistențelor venite din partea lui Alin. Ea a afirmat că cele două sunt niște oameni obișnuiți și nu au ce să discute.

Citește și: Maria și Liviu au discutat despre familia concurentei

Băiatul s-a întors pe terasă și le-a anunțat pe femei că doamna Daniela nu va veni să le cunoască. Nu au părut deranjate și au continuat discuția.

Doamna Daniela, replici acide la adresa Adelinei

În urmă cu câteva zile, doamna Daniela a intervenit în discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților în privința task-ului de a-și schimba casele.

Aflată pe scări, lângă Alina, doamna Daniela s-a răstit la Adelina. Mama lui Alin credea că iubita fiului său este geloasă pe Alina, cea care ar fi trebuit să doarmă în același dormitor cu concurentul și Costinela.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă

Adelina s-a supărat și a început să plângă atunci când a auzit că doamna Daniela îi ține partea Alinei. Partenerul său a vrut să o consoleze, dar fata a considerat că și el este de partea ”rivalei”.

”Știi că nu i-au apărarea nimănui.”, i-a spus Alin iubitei sale.

La scurt timp, Alin s-a dus și a vorbit cu doamna Daniela, însă nu a reușit să afle lucruri de care era nemulțumită mama sa.

În emisia live de sâmbătă, doamna Daniela a fost din nou acidă la adresa viitoarei sale nunori. Și de această dată, aceasta a apărat-o pe Alina și i-a replicat Adelinei să nu ”mai bată din picior”.

Citește și: Mama și bunica Adelinei au venit în vizită. Doamna Daniela nu a vrut să le cunoască

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă... Mireasa 2021, sezon 3. Ana Maria și Radu au avut o întâlnire, după ce Maria a refuzat. Cum s-au simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x