Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație în cazul eliminării lui Valentin și a doamnei Ioana

Valentin a fost concurentul care a părăsit competiția Mireasa sezon 3 în Gala de sâmbătă, 18 aprilie 2021.

Băiatul a fost nominalizat de mai multe fete, însă nu a fost singurul care a primit voturi. Ionuț, Alin și Liviu au fost și ei pe buzele concurentelor. Din nefericire, Valentin a fost numit de către Mireasa Săptămânii, Maria, și nu s-a aflat printre cei tinerii protejați de votul telespectatorilor.

Asta a însemnat că prima eliminare de băieți din sezonul 3 Mireasa înseamnă și finalul experienței lui Valentin în casa iubirii.

Doamna Ioana a vrut să rămână în casa Mireasa

Deși inițial a refuzat să rămână în competiția Mireasa, după eliminarea lui Valentin, nepotul său, doamna Ioana s-a răzgândit.

Citește și: Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

”Nu vreau să rămân în casă pentru a îl susține pe Bogdan. Nu-l las singur, iar eu am venit pentru Valentin”, afirma sâmbătă doamna Ioana.

Povestea lui Valentin de la Mireasa sezon 3

Valentin, fostul concurent de la Mireasa sezon 3, are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane.

Încă de la o vârstă fragedă, tânărul a fost diagnosticat cu o afecțiune care l-a lăsat aproape fără vedere.

”A fost o lovitură zdrobitoare pentru mama”, a spus el înainte să-și spună povestea.

Cea care a observat că are probleme în a se orienta a fost cea care i-a dat viață. Valentin avea doar câțiva anișori la acel moment.

Citește și: Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă

”Mama a văzut că am dificultăți în a mă orienta în întuneric. În acest moment văd între 2-10%. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru într-o gaură neagră. Am fost momentul în care am considerat că sunt o ciudățenie. După ceva timp de luptă interioară, a venit un prieten care mi-a spus că atitudinea este totul.”, a povestit tânărul.

Cel mai mare dezavantaj, conform lui Valentin, este că depinde de cineva. Cu toate acestea, afecțiunea nu i-a afectat viața sentimentală. ”Sunt niște lucruri dincolo de ochi care vă scapă...”, a mai susținut el.

Întrebat despre scopul pentru care s-a înscris în show-ul matrimonial ”Mireasa” sezon 3, Valentin dădea un răspuns care înduioșa fetele prezente în platou.

”Îmi doresc foarte mult aceea poveste. Câteodată ai 1 din 1000 de șanse să găsești acel adevăr de dincolo de cuvinte. Universul mi-a spus acum: acesta este momentul.”, explica Valentin.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F... Mireasa 2021, sezonul 3. Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei de a-l vota pe Alin în gala trecută...
Video Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Joi, 21.09.2023, 16:57
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Doamna Anina i-a adus injurii Biei în casa Mireasa, iar în emisia live de pe 21 septembrie 2023 prezentatoarea Simona Gherghe a intervenit pentru a-i atrage atenția mamei lui Robert.

Joi, 21.09.2023, 14:44
Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei. Iată cum a fost surprinsă micuța alături de mama ei.

Joi, 21.09.2023, 13:20
Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Lacrimi și tenisiuni în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. În emisia de pe 20 septembrie 2023, doamna Anina a amai avut niște comentarii la adresa Biei, iar sora concurentei a intrat în direct.

Joi, 21.09.2023, 11:28
Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Andreea și Ionuț, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi publică des imagini împruenă în ipostaze apropiate.

Miercuri, 20.09.2023, 17:46
x