Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei

Ionuț a primit o scrisoare în care era notat faptul că Maria ar fi avut o relație cu un bărbat căsătorit. Concurenta de la Mireasa sezon 4 a comentat zvonurile.

maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe Galerie
Ionuț a primit o scrisoare în care era notat faptul că Maria ar fi avut o relație cu un bărbat căsătorit. Concurenta de la Mireasa sezon 4 a comentat zvonurile | Antena 1

Ionuț a primit cadouri din partea unei susținătoare. Alături de flori, băiatul a intrat în posesia unei scrisori, în care era sfătuit să stea departe de Maria.

”Mi-a spus că Maria are o tipologie de bărbați, mai în vârstă decât ea. Nu contează că Maria a avut o relație cu un bărbat însurat.”, a mai spus Ionuț, care a afirmat că l-a ajutat mesajul primit.

Băiatul a declarat că oricum nu s-ar mai fi apropiat de Maria pentru că aceasta încearcă să-l cunoască pe Marius.

”Marius s-a apropiat de Maria pentru că este propus spre eliminare și s-a îndreptat ca să nu fie eliminat”, a mai zis el.

Ce spune Maria despre zvonurile că a avut o relație cu un bărbat căsătorit

Maria a recunoscut că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, dar că nu i-a fost amantă și că mariajul lui s-a încheiat înainte să fie împreună.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Duhovnicul lui Petrică a insistat să vorbească cu doamna Ioana. Ce a sfătuit-o

”Da, este adevărat că a fost căsătorit. Nu am avut nicio treabă cu amantă, lucruri materiale. Nici măcar nu am discutat despre. Eu nici nu am deschis subiectul. Marius știe, am făcut public că am vorbit cu cineva mai mare.

Nu am spus niciodată mai nimic. Era cu 12 ani mai în vârstă, a fost însurat, da, da. Nu este vorba despre amantă, lucruri materiale, nu mi-a cumpărat nimeni nimic. Eu știu mai bine ce a fost. Părinții mei nu au fost de acord pentru că era mai mare.”, a zis Maria.

”Nu mă afectează. E trecutul ei”, a zis Marius. La fel a afirmat și doamna Eugenia: ”Fiecare avem voie să greșim, învățăm din ele”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Ce surpriză i-a făcut tânărul

Mireasa 2021, sezon 4. Duhovnicul lui Petrică a insistat să vorbească cu doamna Ioana. Ce a sfătuit-o... Mireasa 2021, sezon 4. Maria a recunoscut că fostul ei iubit era însurat. Tatăl ei a intrat în direct...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Sambata, 23.09.2023, 16:40
Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Sambata, 23.09.2023, 13:42
Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Raluca nu a vorbit despre relația sa cu Alex, însă a făcut noi anunțuri despre viața ei atât pe plan profesional, cât și personal.

Sambata, 23.09.2023, 11:56
Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Mireasa, sezon 8. Imagini de la plecarea Bogdanei. Liviu a avut o reacție nervoasă, iar fata i-a reproșat ceva Alinei

Bogdana, iubita lui Liviu, a părăsit competiția în urma galei Mireasa de pe 22 septembrie 2023. Imaginile de la plecarea fetei au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Sambata, 23.09.2023, 09:18
x