Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Ce surpriză i-a făcut tânărul

Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Băiatul a pregătit o cadă plină cu spume pentru iubita sa de la Mireasa sezon 4.

Andrada și Victor au sărbătorit o lună de relație. Băiatul a pregătit o cadă plină cu spume pentru iubita sa de la Mireasa sezon 4

Antena 1

Băieții l-au ajutat pe Victor să pregătească surpriza pentru Andrada. Ba mai mult, după ce fata a fost păcălită și pusă să se îmbrace în costum de baie, ea a fost legată la ochi și condusă în baie.

Acolo o aștepta o podea plină de petale de trandafiri, lumină difuză și o cadă plină cu spume.

Scenele din cadă, unde era evident că există o mare tensiune, au făcut-o pe doamna Lenu să se uite cu teamă. Doamna Gabi a fost atât de emoționată încât a început să plângă.

”Măi, Victoraș”, a zis doamna Lenu după ce a văzut imaginile. ”Nu am mai stat așa în cadă de când eram mic și îmi făcea Lenu baie”, a spus și Victor.

Andrada a afirmat că nu a avut niciodată parte de așa surpriză și s-a bucurat mult.

Cum a început relația Andradei cu Victor de la Mireasa sezon 4

În urmă cu o lună, o nouă idilă a apărut în casa Mireasa sezon 4, după ce Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Duhovnicul lui Petrică a insistat să vorbească cu doamna Ioana. Ce a sfătuit-o

După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit.

La scurt timp, Andrada și Victor aveau și planuri de viitor. Cei doi au vorbit despre căsătorie și copii, la care visează cu ochii deschiși.

Între cei doi există o atracție foarte mare și, în ciuda controverselor legate de sărutul lor, nu au fost deloc afectați de părerea celor din jur.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei

Inițial, Andrada și Victor nu au vrut să declare că sunt un cuplu. S-au răzgândit și astăzi au sărbătorit o lună de relație.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Elei, mesaj pentru doamna Ioana. Spiritele s-au înscins la Capriciile Iubirii... Mireasa 2021, sezon 4. Duhovnicul lui Petrică a insistat să vorbească cu doamna Ioana. Ce a sfătuit-o...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x