Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și Anamaria s-au certat. Cuvintele urâte care nu își au rostul între două fete

Adelina s-a plâns ieri în timpul pauzei publicitare de faptul că pe post se dau numai materiale urâte și numai certurile pe care ea le are cu Alin. Nimeni nu a fost însă de acord cu ea.

Cuvintele urâte care nu își au rostul între două fete Galerie
Anamaria și Adelina și-au aruncat cuvinte urâte | Antena 1

Nici Anamaria și nici Costinela nu au fost de acord cu ceea ce ea spune. Acestea au încercat să o calmeze și să-i spună că s-au difuzat și materiale frumoase din relația ei, doar că în ultimul timp acestea au lipsit pentru că între cei doi a fost numai ceartă.

Adelina și Anamaria s-au certat

Anamaria și Adelina și-au aruncat cuvinte urâte. Întrebate de Simona Gherghe de ce au vorbit așa, Ana a spus că ea a încercat să o scuture puțin pe Adelina și să o trezească la realitate. A fost pentru prima dată când Ana s-a enervat atât de tare de la începutul sezonului trei.

Nici Alin nu este deloc fericit cu ceea ce a văzut. Acesta a declarat că nu se aștepta ca iubita sa să aibă discuții și cu fetele. Doamna Daniela a declarat că sunt 11 zile de când între Adelina și Alin există numai ceartă.

Alin a spus și el că a ajuns la capătul răbdării și că deja zilele în acre ei se ceartă sunt mult prea multe. Adelina spune că ține cont de toate sfaturile care i se dau, doar că este extrem de impulsivă și nu poate să se controleze.

Adelina i-a uimit pe toți în gala de sâmbătă atunci când a decis să-l voteze pe iubitul pentru eliminare. Nici Alin, nici doamna Daniela, nici fetele, nimeni nu a înțeles gestul Adelinei după decizia din gala trecută. Potrivit Simonei Gherghe, în cele trei sezoane de până acum nicio concurentă nu și-a votat până acum iubitul pentru eliminare.

Alin a declarat că decizia Adelinei are legătură cu posesivitatea pe care o are iubita sa. Cei doi au discutat mult după terminarea emisiunii, iar Alin i-a spus Adelinei că nu se aștepta la așa ceva din partea ei.

Alin a primit o vizită din partea Carinei

O fostă concurentă din casa Mireasa, Carina, din sezonul 2 a venit la poartă pentru a-l cunoaște pe Alin. Aceasta i-a adus niște baloane concurentului. Încă de la început băieții au glumit seama acestui gest și s-au gândit toți la reacția Adelinei.

Alin și Carina au discutat prin gard, iar atunci când s-au deschis ușile, Adelina a dat buzna în casă. Când i-a spus că a cunoscut o fată, Adelina s-a schimbat la față. Rând pe rând, după ce s-a enervat, băieții au încercat să-i explice că nu are motive să reacționeze așa.

Cei doi s-au retras în cameră și au încercat să poarte o discuție, dar Adelina s-a enervat și mai tare.

Mama Adelinei a intrat în direct prin telefon

Mama Adelinei a intrat în direct prin telefon și a dorit să discute cu Alin și doamna Daniela. De cum a intrat mama sa în direct, Adelina a izbucnit în lacrami.

După ce i-a certat rând pe rând, aceasta a trecut la Adelina și la Alin. Aceasta l-a rugat pe Alin dacă vrea să facă un cuplu cu altcineva să o lase în pace pe Adelina.

Doamna Daniela a primit un mesaj de acasă

Doamna Daniela a primit o scrisoare de la soțul ei, tatăl lui Alin. Deși a spus că nu vrea să apară public, acesta a rugat-o pe doamna Daniela să țină cont de sfaturile lui și să îl aducă pe Alin pe calea cea bună.

Aceasta a rugat-o pe soția sa să își spună punctul de vedere în ceea ce o privește pe Adelina, a spus că i-a descoperit trecutul și că mai bine nu o făcea și nu îi place deloc să îl vadă pe fiul lor lângă o astfel de concurentă.

Simona Gherghe este cea care a citi scrisoarea pentru că doamna Daniela nu avea ochelarii la dumneaei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ruxi a mers în casa băieților la cină... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a avut parte de o surpriză senzuală din partea lui Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x