Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Anamaria și Valentin, poveste la ceas de seară

La un grătar în casa Mireasa, un dialog retras s-a conturat între Valentin și Anamaria.

Distracția a fost cuvântul cheie al serii, dar se pare că cei doi au simțit nevoia să discute departe de ochii celorlalți.

Anamaria și Valentin, poveste la ceas de seară

"Ești fată în drum spre femeie. O femeie este cineva lângă care un bărbat se simte bărbat."

Așa a descris-o pe Valentin pe Anamaria. Cei doi sunt într-o relație de cunoaștere și fac pași timizi, dar siguri către un posibil cuplu. Valentin a încercat mai mult și a sărutat-o pe Ana pe obraz.

"Cel mai mult îmi place la tine că nu îmi pui frâne, că nu mă oprești."

S-au ținut în brațe, și-au acordat atenție și au mai apoi s-au bucurat unul de celălalt pe ritmuri de dans.

Anamaria și Valentin nu s-au sărutat, dar Simona Gherghe a dorit să afle de la ei dacă sunt sau nu un cuplu. Cei doi au spus că lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu se grăbesc, dar lucrurile merg bine între ei.

Valentin nu s-a supărat pe Anamaria după farsa pe care fetele au pus-o în practică la primirea lui Bogdan în casă.

Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria

Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria și au încercat să elucideze misterul din jurul ei. Mătușa lui Valentin l-a rugat pe acesta să înceteze cu Alina și să-i acorde mai multă atenție Anei.

Aceasta și-a rugat nepotul să "pună paie pe foc" și să ducă mai departe relația lui cu Anamaria. Ea crede că Ana este o femeie educată, cu mult bun simț, care cu siguranță nu îl va dezamăgi niciodată.

Valentin și Ana sunt într-o relație de cunoaștere și lasă lucrurile să meargă mai departe în ritmul lor, fără să grăbească nimic.

Valentin spune că Ana este extrem de atentă la nevoie lui și că în ea vede siguranța unei femei asumate. Ana nu vrea să-și dea cu părerea despre nimic din ce se discută în casă despre ea și îl lasă pe Valentin să-și formeze singur o părere despre ea.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa 2021, sezon 3. Roxana, criză de lacrimi după eliminările din Gală: ”Simt că nu mai pot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x