Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și doamna Malvina s-au certat

Andreea a avut de gătit, iar doamna Malvina i-a atras atenția de cum s-a întors în casa Mireasa. 

Andreea și doamna Malvina s-au certat Galerie
Andreea și doamna Malvina au avut o discuție în contradictoriu | Antena 1

Tensiunea a plutit în aer. Doamna Malvina i-a spus că nu a pus mărar în mîncare și nici nu a prăjit kaizerul. În tot acest timp, doamna Ioana a lăudat-o pe tânără pentru felul de mâncare preparat.

Andreea și doamna Malvina s-au certat

Andreea și doamna Malvina au s-au certat. Tânăra a spus că ei nu îi place ca cineva să vină să o ia de pe urmă. Andreea nu s-a mai abținut și i-a spus doamnei Malvina că ea nu mai rezistă. Aceasta a refuzat să mai gătească și pentru seara. Cea mai mare supărare a mătușii lui Marian a fost că Andreea i-a aruncat mâncarea proaspăt gătită.

Andreea s-a apărat și a spus că nu a știut a cui este mâncarea și când a fost gătită. Materialul a fost difuzat în emisia live de azi. Marian s-a amuzat, dar doamna Malvina a fost tare supărată și s-a confesat la doamna Ioana.

Mătușa lui Valentin a spus că i-a plăcut cum a gătit Andreea, singurul comentariu a fost că nu trebuia să i se adreseze așa doamnei Malvina. Cele două s-au contrat și în emisiune. Marian a încercat să calmeze spiritele și a spus că mama sa nu este atât de strictă și că sigur se va înțelege foarte bine cu aleasa sa.

Andreea și Marian au avut live pe fb cu fanii

Andreea și Marian au avut un live cu fanii pe Facebook. Aceștia au citit mesajele de la fani și s-au amuzat atunci când au primit și comentarii răutăcioase.

Au fost oameni care i-au felicitat, fani care au spus că Andreea îl vrea pe Marian doar pentru bani sau că sunt foarte bine împreună. Mama lui Marian le-a scris și ea și i-a sfătuit să nu îi bage în seamă pe oamenii răi.

Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian

Andreea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile zilele trecute și a declarat ce simte vizavi de familia sa. Aceasta a izbucnit în lacrimi, în brațele lui Marian, căruia i-a spus că se simte abandonată. Mama fetei a intervenit imediat.

Andreea a fost măcinată de îngrijorare. Tânăra vede că familia sa nu păstrează legătura cu ea și a declarat că se simte "abandonată". Sentimentele puternice au făcut-o să nu își poată stăpâni lacrimile în brațele lui Marian.

Bărbatul a făcut tot ce era nevoie pentru a o sprijini pe iubita sa și a încurajat-o spunându-i că familia sa este lângă ea indiferet de situație. Cel mai tare o apasă pe Andreea faptul că tatăl său nu i-a dat niciun semn, nicio scrisoare, iar ea se gândește că nu ar veni în să o vadă: ”Mă simt abandonată dacă nu vine tata la cununie”.

Marian: "Vine. Ascultă-mă! Nu-l cunosc, dar presimt că vine".

Andreea: "M-a abandonat toată lumea aici și nu-mi scrie și mie ncicio scrisoare"

Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x