Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească în casa Mireasa

Mamele au ieșit la o întâlnire în afara casei Mireasa. Acolo discuțiile au fost lungi, iar temele au fost vaste.

Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească în casa Mireasa Galerie
Mama lui Liviu spune că cei doi îndrăgostiți ar trebui să mai aștepte cu căsătoria | Antena 1

Subiectul principal a fost însă Maria. Doamna Mari a spus că ea nu își dorește că Liviu și Maria să nu se căsătorească în casa Mireasa, din cauza faptului că mama Mariei nu este de acord cu relația ei.

Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească

Mama lui Liviu spune că cei doi îndrăgostiți ar trebui să mai aștepte pentru că faptul că mama Mariei nu îl place pe Liviu se fac reflecta asupra relației lor.

Doamna Mari a spus că ea nu crede că Liviu și Maria sunt bine. Maria a simțit să-i spună doamnei Mari că ea acasă are tot ce trebuie și nu înțelege de ce soacra sa nu o poate accepta așa cum este ea. Doamna Mari este convinsă că tensiunile de acasă îi vor afecta pe cei doi.

Maria a spus că dacă mama sa lui îl va accepta niciodată pe Liviu, ea tot va avea o relație mamă-fiică cu mama sa. Deși aceasta i-a fost mai mereu aproape, în ultimii ani distanța și-a spus cuvântul și acum le duce dorul. Aceasta își dorește foarte mult ca relația ei cu Liviu să fie acceptată de părinții săi.

Fata este convinsă că atunci când vor ieși din competiție, lucrurile se vor așeza între ei. Doamna Mari nu este convinsă de acest lucru. Maria a spus că este mirată de cuvintele doamnei Mari, mai ales că părea că lucrurile s-au domolit între ele.

Maria și Liviu, din ce în ce mai bine

Liviu și Maria s-au înțeles din ce în ce mai bine în ultimul timp. Cei doi au lăsat deoparte micile discuții și chiar toată lumea a observat că se înțeleg perfect. Deși relația lor nu este sudată așa cum vrea doamna Mari, cei doi sunt mai convinși ca niciodată că trebuie să se căsătorească.

Doamna Mari a spus că le dorește tot binele din lume, dar ea nu crede că afară, cu presiune asupra lor, relația lor va continua. Aceasta a spus că nu vrea ca fiul ei să mai treacă printr-un alt divorț pentru că este un om, care va suferi foarte mult.

Maria este convinsă că afară se vor înțelege și mai bine și că relația lor se va suda și mai mult.

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și doamna Malvina s-au certat... Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x