Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela

La petrecerea de sâmbătă, Blaze a declarat în fața camerelor mai mult despre relația lui cu Izabela. Concurentul a anunțat-o pe iubita sa pe moment că vrea să se căsătorească în casa Mireasa.

Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela Galerie
La petrecerea de sâmbătă, Blaze a declarat în fața camerelor mai mult despre relația lui cu Izabela | Antena 1

Izabela a fost profund emoționată și a spus că îl roagă pe iubitul ei să nu mai ia decizii de moment.

Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela

Blaze a contrazis-o și i-a spus că nu va scăpa de el și că din partea ei a văzut numai gesturi de iubire. Cei doi s-au distrat de minune la petrecerea de sâmbătă seara din casa Mireasa. Amna a fost invitatul special și le-a oferit concurenților cele mai frumoase momente.

Cei doi au trecut în ultimul timp prin mai multe momente dificile. Izabela a avut mai multe probleme de sănătate, dar nu a dorit să iasă din competiție fără iubitul ei. Blaze a primit din partea părinților săi sfatul să nu se căsătorească în casa Mireasa. Concurentul i-a spus însă partenerei sale că o iubește foarte mult și că vrea să-i fie alături la bine și la greu.

Simona Gherghe l-a întrebat pe Blaze ce s-a întâmplat. Acesta a spus că s-a gândit mult în ultimele zile și nu își poate vedea viața fără ea.

Izabela și Blaze, la un pas de separare

Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 au fost săptămâna trecută la un pas de separare. Obosit de certurile pe care Izabela le hrănește, tânărul a avertizat-o că va pune punct dacă nu se temperează.

”Vreau să te ajut, dar nu știu cum”, i-a spus Blaze în lacrimi, după care au mers în bucătărie ca să discute.

”O să-ți spun doar un lucru. Dacă o să mai văd cum a fost azi, o să pun stop relației noastre.”, i-a zis Blaze.

Izabela i-a spus să se despartă în momentul acela. ”Dacă vrei să spui stop, hai să punem acum. Cea mai mare problemă a mea e din cauza ta, nu a familiei mele.”, i-a replicat iubitul său.

Izabela și Blaze au primit sfaturi din partea mamei fetei, care a avut o rugăminte pentru cei doi tineri. Ea nu a ratat ocazia și a taxat-o pe doamna Malvina, despre care a zis că o atacă pe Izabela.

”Orice ai avea pe suflet, vorbește deschis cu ea. Iza este un om normal. Doamnei Malvina vreau să-i aduc aminte că l-a adoptat pe Blaze și a pus-o la zid pe Izabela.”, a afirmat ea.

Izabela le-a spus fetelor că a rămas în competiție pentru Blaze și că nu se aștepta să întâmpine probleme. Ea a readus în discuție nemulțumirile la adresa iubitului său și anume că atitudinea lui îi face pe alții să-l compătimească. De asemenea, fata a mai menționat că nu este drept să fie mereu cea vinovată din relația lor, căci amândoi greșesc.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce i-a spus Adelina lui Alin în cameră, după ce băiatul a refuzat logodna... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și doamna Malvina s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x