Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan, întâlnire surpriză cu Alina

Bogdan a avut parte de o surpriză din partea echipei emisiunii și după ce i-a scris Alinei, aceasta a venit în casă.

Bogdan, întâlnire surpriză cu Alina Galerie
Bogdan a avut parte de o surpriză din partea echipei emisiunii și după ce i-a scris Alinei | Antena 1

Acesta nu a știut nimic până în clipa în care a ieșit pe ușa din casa băieților și a văzut-o pe Alina în curtea casei.

Cei doi s-au luat în brațe și s-au pupat, iar Alina l-a luat la disecat și i-a spus din prima ce caută la un bărbat. După ce au discutat mai mult și au stabilit că între ei poate exista ceva mai mult decât o atracție fizică, Alina i-a dăruit o brățară care să-i amintească de ea.

Bogdan, întâlnire surpriză cu Alina

Cei doi au dansat și și-au făcut declarații frumoase. Bogdan i-a șoptit la ureche că nimic nu mai contează în acum pentru el și că i-a dat lumea peste cap, iar sentimentele lui sunt amplificate mult acum.

Când s-au difuzat imaginile în emisia live de azi, toți concurenții au urmărit materialul cu sufletul la gură, crezând că la final se vor săruta. Băieții au urmărit în plasmă toată întâlnirea lui Bogdan. Concurentul a declarat că îi place absolut tot la Alina și că o vrea numai pentru el.

"Îmi bătea inima cu 100 la oră."

După discuția din platou, Bogdan a fost trimis pe terasa casei ca să-i mai treacă emoțiile, iar acolo a găsit-o pe Alina. Fosta concurentă a reintrat în casă și se află în cunoaștere cu Bogdan, care a cerut insistent reîntoarcerea lui.

Bogdan i-a trimis o scrisoare Alinei

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu și Blaze au avut o discuție tensionată. Și-au aruncat cuvinte grele... Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu, luat deoparte de Simona Gherghe pentru a lămuri trecutul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x