Mireasa 2021, sezonul 3. Burlacul Andi a venit în casa fetelor

Burlacul Andi a venit în casa fetelor, iar atunci când a intrat pe ușă zâmbetul fetelor a fost larg.

Burlacul Andi le-a făcut o surpriză fetelor din casa Mireasa

Antena 1

Andi a adus un buchet mare de trandafir, câte unul pentru fiecare fată în parte, dar pentru că totul s-a dorit să nu fie protocolar, cei trei s-au bucurat rapid de preparatele fetelor.

Burlacul Andi a venit în casa fetelor

Pentru că fetele au fost informate în privința preferințelor culinare ale Burlacului, fetele s-au conformat și au pregătit preparate vegane. Concurentele au pregătit bruschete, orez cu legume și salată de fructe.

Acestea s-au străduit și ca decorul să fie unul cât mai frumos. Au aranjat masa, au asortat șervețelele și au îmbrăcat cele mai sexy rochii.

De cum a intrat în casă, Andi le-a ajutat pe fete să se simtă bine și să fie mai relaxate. Acesta a dorit să scape de atmosfera protocolară și chiar a spus rugăciunea înainte de a gusta din preparate.

Andi a venit în casa fetelor și le-a dat sfaturi concurentelor. Fetele au fost fermecate de calitățile lui și chiar s-au oferit să împartă casa cu el. Maria chiar a afirmat de față cu toți că ea nu este deranjată să împartă nici patul cu Burlacul.

Cine este Andi Constantin de la Burlacul

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție a emisiunii de pe Antena 1 cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile. ”E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit.

La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul. Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!”, spunea Andi Constantin.

Ultimele știri