Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a decis publicul în privința doamnei Victoria! Părăsește sau nu casa Mireasa în Gala din 26 iunie

Doamna Victoria a trecut prin momente dificile în această săptămână și se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care publicul a decis dacă aceasta mai trebuie să rămână sau nu în casa Mireasa.

Doamna Victoria de la Mireasa Galerie
Doamna Victoria a trecut prin momente dificile în această săptămână și se confruntă cu probleme de sănătate | Antena 1

Doamna Victoria nu a mai făcut față presiunii, mai ales când a văzut că Ionuț nu îi face sub niciun chip pe plac și stresul a pus-o la pământ. Aceasta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, după ce medicii eu intervenit prompt.

Ambulanța a fost chemată și mama lui Ionuț a fost transportată la spital. Fiul său a însoțit-o, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiunii din 24 iunie 2021.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor

Din cauza acestui eveniment neașteptat, doamna Victoria și-a exprimat dorința de a părăsi competiția Mireasa, iar ultimul cuvânt de spus l-a avut publicul.

Părăsește sau nu doamna Victoria casa Mireasa

"Aș vrea să plec", a spus doamna Victoria înainte de a afla votul telespectatorilor.

S-a votat intens, iar telespectatorii au luat o decizie. Simona Gherghe a făcut anunțul și a mărturisit că publicul a votat în proporție de 72,11% ca doamna Victoria să părăseacă casa Mireasa în Gala din 26 iunie 2021.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

După decizia luată atât de mama lui Ionuț, cât și de public, Simona Gherghe a rugat-o pe aceasta să plece din platoul emsiunii și i-a mulțumit pentru prezența sa în show.

Doamna Victoria s-a împăcat cu Romina

Doamna Victoria a ținut să o cheme în cameră sa pe Romina pentru a lămuri lucrurile și pentru a-i mărturisi că tot ce s-a întâmplat cu o zi anterioară a fost din cauza stresului, dar și a supărărilor acumulate.

"Eu s-ar putea să plec mâine. Eu ce am zis, am zis la supărare, dar nu că sunt contra voastră. Dacă voi vreți să fiți împreună, pentru că asta văd, eu sunt de acord cu voi, când vreți voi. M-ai înțeles? Supărările m-au pus la pământ, tu să nu trăiești cu impresia că nu te vreau lângă fiul meu. Voi meregeți în continuare, pentru că mama este alături de copilul ei, indiferent de decizia pe care o ia el. Acum este momentul să stam de vorbă, nu știe nici Ionuț", i-a spus doamna Victoria Rominei.

De asemenea, și fata a dezvăluit tot ceea ce a simțit și i-a mărturisit mamei lui Ionuț că a vrut să renunțe la tot, din cauza conflictelor.

"Eu ieri am vrut să renunț la tot.", a spus Romina.

"Dacă vă iubiți, nu trebuie să vă opriți pentru că am zis eu ce am zis. S-au acumulat prea multe și la mine. O să vezi tu cine o să îți fie aproape când o să ieși afară. Nu îmi pare bine să plec supărată pe tine, nu vreau, pentru că nu am spus nimic cu răutate. M-a luat gura pe dinainte.", i-a mai dezvăluit doamna Victoria.

Romina a ținut să îi specifice faptul că ține la Ionuț și că pauza dintre ei se datorează cerurilor apărute în ultima săptămână: "Ieri când l-am văzut că plânge mi se rupea inima. (...) Eu nu vreau să am o relație proastă cu mama iubitului meu"

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a făcut doamna Victoria înainte să părăsească casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și-a pus sufletul pe tavă! Ce decizie a luat Alin în privința logodnei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x