Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a făcut doamna Victoria înainte să părăsească casa Mireasa

Doamna Victoria se confruntă cu probleme de sănătatea și trece prin momente dificile, lucru pentru care și-a dorit să părăsească competiția, însă înainte de a face asta a avut o discuție cu Romina.

Romina și Doamna Victoria Galerie
Doamna Victoria se confruntă cu probleme de sănătatea și trece prin momente dificile, lucru pentru care și-a dorit să părăsească competiția, | Antena 1

Doamna Victoria a stat toată noaptea trează și cu sperața că va părăsi competiția Mireasa în Gala din 26 iunie. În urma mesajelor primite, mama lui Ionuț a izbucnit în plâns cu o zi înainte ca publicul să ia decizia finală în privința sa, iar Alina a fost cea care a decis să o consoleze.

"Înnebunesc și nu mă crede nimeni", a spus aceasta.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

Ionuț nu a putut să lase lucrurile așa și s-a decis să își liniștească mama. Doamna Victoria a dezvăluit faptul că nu se simte tocmai bine nici în această Gală și a durut-o extrem de mult mesajul pe care l-a primit din partea sustinătoarei lui Ionuț.

De asemenea, înainte de a părăsi competiția, mama lui Ionuț și-a dorit să nu lase o situația tensionată între fiul ei și Romina.

Doamna Victoria s-a împăcat cu Romina

Doamna Victoria a ținut să o cheme în cameră sa pe Romina pentru a lămuri lucrurile și pentru a-i mărturisi că tot ce s-a întâmplat cu o zi anterioară a fost din cauza stresului, dar și a supărărilor acumulate.

"Eu s-ar putea să plec mâine. Eu ce am zis, am zis la supărare, dar nu că sunt contra voastră. Dacă voi vreți să fiți împreună, pentru că asta văd, eu sunt de acord cu voi, când vreți voi. M-ai înțeles? Supărările m-au pus la pământ, tu să nu trăiești cu impresia că nu te vreau lângă fiul meu. Voi meregeți în continuare, pentru că mama este alături de copilul ei, indiferent de decizia pe care o ia el. Acum este momentul să stam de vorbă, nu știe nici Ionuț", i-a spus doamna Victoria Rominei.

De asemenea, și fata a dezvăluit tot ceea ce a simțit și i-a mărturisit mamei lui Ionuț că a vrut să renunțe la tot, din cauza conflictelor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

"Eu ieri am vrut să renunț la tot.", a spus Romina.

"Dacă vă iubiți, nu trebuie să vă opriți pentru că am zis eu ce am zis. S-au acumulat prea multe și la mine. O să vezi tu cine o să îți fie aproape când o să ieși afară. Nu îmi pare bine să plec supărată pe tine, nu vreau, pentru că nu am spus nimic cu răutate. M-a luat gura pe dinainte.", i-a mai dezvăluit doamna Victoria.

Romina a ținut să îi specifice faptul că ține la Ionuț și că pauza dintre ei se datorează cerurilor apărute în ultima săptămână: "Ieri când l-am văzut că plânge mi se rupea inima. (...) Eu nu vreau să am o relație proastă cu mama iubitului meu"

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Anamaria. Cum arată inelul de logodnă... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a decis publicul în privința doamnei Victoria! Părăsește sau nu casa Mireasa în Gala din 26 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x