Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă. Discuțiile lor au fost făcute publice

Ruxi, noua concurentă din casa Mireasa este tratată cu multă indiferență, iar acest lucru pare să fie din cauza felului ei de a fi.

Ce cred băieții și fetele despre Ruxi Galerie
Ruxi, noua concurentă din casa Mireasa este tratată cu multă indiferență | Antena 1

În timp ce fetele spun că ea este încă o puștoaică, băieții abia așteaptă să o vadă când îi va veni rândul la bucătărie sau la curățenie.

Ruxi este un pic mai pretențioasă și azi a făcut în emisia live o mărturisire emoționantă.

Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă

Ruxi s-a retras rapid și de la petrecerea de sâmbătă. Ea i-a spus Simonei Gherghe că nu s-a simțit bine, că cei din jur erau ocupați cu ale lor și că ea de fapt avea o relație de cunoaștere afară, dar și-a dat seama că are sentimente abia după ce a intrat în casa Mireasa.

Andreea i-a spus lui Marian că Ruxi nu știe de unde să-și cumpere "haine de sărăcie", iar ea are numai ținute de brand. Marian crede că Ruxi se va acomoda mai greu, dar o să o facă. Blaze crede că nu are cum să integreze în competiție.

Marian a spus că Ruxandra este nepoata lui Becali. Această mărturisire a fost făcută chiar de ea.

Cine este Ruxi, noua concurentă de la Mireasa

O nouă concurentă a trecut pragul competiției matrimoniale Mireasa sezon 3. Ruxi este o tânără superbă, care s-a arătat interesată de doi băieți implicați într-un cuplu.

Este vorba despre Marian și Liviu. Până la 21 de ani, Ruxi a declarat că a primit tot ceea ce și-a dorit de la părinți.

”Dacă găsesc persoana potrivită, o să fac pasul. Există și un top. Mi-a plăcut numele lui Liviu și la Marian pentru că a zis că nu va mai intra nicio fată mai frumoasă decât Andreea. Mama m-a susținut să vin la Mireasa, tata nu. Sunt Scorpion și cred că o să fac față în casa Mireasa.”, a mai explicat ea.

”Am avut o singură relație, de 1 an și jumătate. Părinții nu m-au lăsat să am iubit până la 18 ani. Sunt zodia Scorpion și oamenii spun că sunt arogantă. Îmi place să mă simt independentă. La 21 de ani, părinții mi-au oferit tot ce am.”, a spus Ruxi.

Mireasa 2021, sezonul 3. Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei de a-l vota pe Alin în gala trecută... Mireasa 2021, sezonul 3. Ruxi a mers în casa băieților la cină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x