Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 29 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

În Gala de sâmbătă, 29 mai 2021, telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții, iar din rândul concurenților nu au lipsti emoțiile și tensiunile.

mireasa Galerie
În Gala de sâmbătă, 29 mai 2021, telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții, iar din rândul concurenților nu au lipsti emoțiile și tensiunile. | Antena 1

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Concurenții au parte de surprize neașteptate și în această gală Mireasa.

Publicul a votat intens și și-au ales favoriții din această săptămână. Înainte de a deschide plicul, Simona Gherghe i-a ținut în suspans pe concurenți.

Mama Săptămânii a primit 50,57% din voturile publicului. Este vorba despre Doamna Malvina, care a primit o avalanșă de aplauze din partea celorlalți.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare în Gala din 22 mai

Este a treia sâptămână în care Doamna Malvina iese Mama Săptămânii, motiv pentru care le-a mulțumit telespectatorilor: "Eu le mulțumesc, mă străduiesc să fiu imparțială și să aplanez cât pot, dar nu este așa de ușor. Încerc să fac în așa fel încât să evităm conflictele pe cât se poate, dar tot la ele se ajunge. O să mă străduiesc să îmi fac treaba bine în continuare"

Ce concurenți nu pot fi votați pentru eliminare

După ce Doamna Malvina a fost nominalizată drept Mama Săptămânii, Simona Gherghe a anunțat numele concurenților care au obținut imunitate și nu pot părăsi casa Mireasa în gala din 29 mai 2021. Am avut parte de o surpiză în ceea ce privește Băiatul Săptămânii în această sâmbătă.

Ce băieți nu pot fi nominalizați

1. Liviu - 27,2%

2. Ionuț - 26,81%

3. Blaze - 21,38%

Blaze a ținut neapărat să le mulțumesacă din tot sufletul telespectatorilor pentru votul lor: "Apreciez foarte mult. Mulțumesc!"

Liviu a fost nominalizat pentru prima data ca fiind Băiatul Săptămânii.

Ce fete nu pot fi nominalizate

1. 22,98% - Costinela

2. 22,76% - Andreea

3. 22% - Maria

Deși a ocupat locul trei, Maria a fost extrem de supărată că telespectatorii nu au votat-o pe Adelina în locul ei.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Fetele și băieții nominalizează doi concurenți pentru eliminare. Ce propuneri s-au făcut

"Mi-aș fi dorit ca oamenii cu care am vorbit și pe care i-am rugat să o voteze pe Adelina, să nu plece Adelina. Cred că era mai ok săptămâna asta să fie alături de ea. Avea mai mare nevoie ea.", a spus ea.

Liviu a ținut neapărat să își completeze iubită și să îi îndemne pe telespectatori să o voteze pe Adelina.

Cine au fost propuși spre eliminare în Gala din 29 mai 2021

Cei propuși spre eliminare din Gala de pe 22 mai au fost Alina, Alin, Adelina și Radu. Publicul a fost cel care a decis ce concurent trebuie să părăsească casă în această săptămână. Un lucru este cert, telespectatorii au votat intens.

Mireasa 2021, sezonul 3. O mamă a intrat în posesia inelului. Cui a vrut să îl ofere și cum a reacționat fata... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce fată a fost eliminată în Gala din 29 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x