Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire

Izabela și Liviu au avut parte de o întâlnire romantică și emoțiile și-au spus cuvântul.

Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire Galerie
Liviu spune că a văzut o sclipire în ochii Izabelei și a complimentat-o la fiecare pas | Antena 1

Sensibilitatea îi caracterizează pe amândoi, dar amândoi sunt conștienți de ce înseamnă acest lucru și au vorbit deschis unul cu celălalt. Izbela este în schimb un nume extrem de folosit în casa băieților.

Toți băieții o plac pe concurentă și nu mai știu cum să facă ca să intre în grații.

Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire

Liviu spune că a văzut o sclipire în ochii Izabelei și a complimentat-o la fiecare pas. Cei doi s-au ținut de mână, și-au mărturisit opiniile, dar amândoi au declarat că își doresc să mai cunoască și alți concurenți din competiție.

Izabela a remarcat însă că între Liviu și Alina există chimie și nu vrea să spună nimic în legătură cu relația dintre ei. Liviu a mărturisit că își dorea de ceva timp o întâlnire cu Iza și dorințele i-au fost îndeplinite.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate

Concurentul chiar a întrebat-o pe Izabela cum se înțelege aceasta cu mama sa, semn că nu exclude posibilitatea unei relații cu ea în competiție.

După întâlnirea cu Liviu, starea de spirit a Izei s-a îmbunătățit brusc. Și Liviu a declarat că întâlnirea a fost ca un vis. Concurenta chiar a mers la mama lui Liviu și a felicitat-o pe aceasta pentru felul în care și-a crescut băiatul.

Costinela a venit și ea la discuție și a spus că Liviu e bărbatul ideal, care are toate calitățile.

Întrebat de băieți, Liviu a spus despre Izabela că simte că poate deveni o persoană importantă în viața sa.

Citește și: Izabela, despre acuzațiile venite din partea lui Valentin: A fost un șoc. Am crezut că între noi e o conexiune

Cine este Izabela Badaric, concurenta din sezonul 3 Mireasa

Se consideră o femeie independentă, empatică, competitivă, sufletistă și puternică, mai ales luptătoare, caldă. Defectele ei sunt: are impresia că toți oamenii sunt ca ea și a fost dezamăgită, puțin naivă, crede prea mult în oameni. Nu are un tipar fizic la bărbați, dar vrea ca viitorul soț să fie bun ascultător. E de profesie detectiv particular.

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea, mai puțin plăcută de băieții din competiție... Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Alinei Rusu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 4 decembrie 2023. Ioana, discuții despre neînțelegerile dintre ea și Marius Mireasa sezonul 8, 4 decembrie 2023. Ioana, discuții despre neînțelegerile dintre ea și Marius Luni, 04.12.2023, 16:40
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Doamna Lucica, cuvinte grele despre Ana și Daniel. Mama lui Liviu, foc și pară

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Doamna Lucica, cuvinte grele despre Ana și Daniel. Mama lui Liviu, foc și pară

După ce Ana și Daniel i-au nominalizat pe Liviu și Bogdana la categoria „cel mai slab cuplu din sezonul 8 Mireasa”, doamna Lucica a fost foarte supărată. Mama lui Liviu a spus vorbe grele.

Luni, 04.12.2023, 16:22
Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ei

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ei

Luiza și Alex sunt în prezent concurenții singuri din casa Mireasa. Tânăra a ținut să-i spună băiatului că nu-și dorește o relație cu el.

Luni, 04.12.2023, 15:43
Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”

Bia și Robert au purtat o discuție codificată, care a dus la tensiuni. Doamna Anina a privit imaginile difuzate în emisia live Mireasa pe 4 decembrie 2023 cu lacrimi în ochi.

Luni, 04.12.2023, 15:15
Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Ioana și Marius, ceartă puternică la petrecere. Ce s-a întâmplat: „Eu nu te simt sincer”

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Ioana și Marius, ceartă puternică la petrecere. Ce s-a întâmplat: „Eu nu te simt sincer”

Ioana și Marius s-au certat la petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa. Tânăra nu-l consideră în totalitate sincer pe băiat și are impresia că face anumite lucruri „pentru televizor”.

Luni, 04.12.2023, 13:52
Ultimele știri
x