Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a avut parte de o surpriză senzuală din partea lui Liviu

Liviu a discutat cu staff-ul și a cerut să-i facă o surpriză iubitei sale. Acesta a pregătit baia din casa băieților și a cerut o seară romantică cu iubita sa.

Liviu a mers în casa fetelor și a legat-o pe Maria la ochi. Apoi a dus-o în casa lor și i-a arătat cât de mult o prețuiește.

Maria a avut parte de o surpriză senzuală

Toți băieții l-au ajutat să pună în practică această surpriză. Blaze a spălat oglinda, Alin a adus pahare pentru vin și a oprit mașina de spălat, Marian le-a fost și el alături. Maria a fost copleșită de emoții atunci când a văzut ce i s-a pregătit.

Cei doi au îmbrăcat costumele de baie și s-au bucurat cum au știut mai bine de acle timp împreună. Liviu i-a făcut masaja iubitei sale și a ținut-o în brațe pe toată durata întâlnirii.

I-a șoptit la ureche numai cuvinte frumoase și i-a spus că este extrem de fericit alături de ea și că o iubește așa cum nu a mai făcut-o niciodată.

Cei doi nu s-au mai certat și au avut parte de clipe așa cum toate fetele din casă își doresc. După difuzarea materialului cei doi au primit ropote de aplauze.

Ce au vorbit Liviu și Carina de la Mireasa sezon 2

Liviu a povestit că a cunoscut-o pe Carina la pensiunea unde au fost cazați concurenții de la Mireasa sezon 3. El spune că fata a venit și i-a bătut la ușă, dar că nu-și amintește dacă au mai vorbit după.

În discuția de pe Instagram, Carina îl întreabă pe Liviu dacă vrea să intre pentru el. Fiul doamnei Mari pare încântat de acest lucru și o îndeamnă să facă ce simte.

Liviu a mai fost căsătorit în trecut. El și fosta soție au decis să se cunune după o relație de câțiva ani.

Nu a vrut să vorbească cu Maria despre motivele pentru care au dus la despărțire, așa că Simona Gherghe l-a rugat să lămurească situația. În emisia live de sâmbătă, 17 aprilie, el a afirmat că după cununie nu s-au mai înțeles și au hotârât să se separe.

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și Anamaria s-au certat. Cuvintele urâte care nu își au rostul între două fete... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, dezvăluiri incredibile despre perioada când Liviu era în izolare, la pensiune: Era cu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x