Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. O mamă a intrat în posesia inelului. Cui a vrut să îl ofere și cum a reacționat fata

În Gala din 29 mai 2021 o mamă a intrat în posesia inelului, iar reacțiile concurenților nu au încetat să apară.

mireasa Galerie
În Gala din 29 mai 2021 o mamă a intrat în posesia inelului, iar reacțiile concurenților nu au încetat să apară. | Antena 1

Nimeni nu se aștepta la această surpriză. Inelul soacrei a fost dăruit de către Doamna Ioana, care și-a dorit din tot sufletul să îi ofere acest dar iubitei lui Bogdan, Ana Maria. Cei doi au decis să formeze un cuplu la începutul lunii mai, iar chimia dintre ei este una evidentă, lucru pe care l-a observat rapid și Doamna Ioana, cea care și-a dorit să îi vadă într-o căsnicie.

"Cel mai mare ajutor ar fi să îmi dați ocazia să sparg geamul, să ii ofer inelul Anei din partea lui Bogdan. Am stat mult să mă gândesc la asta și aș vrea să ofer acest inel. Chiar îmi doresc. Nu am avut ocazia să ofer eu nurorii un inel. ", a spus Doamna Ioana.

Doamna Ioana a fost mai pregatită ca niciodată să spargă geamul, lucru care a generat o mulțime de relații în casa Mireasa.

"Se vede iubirea dintre ei și aș vrea îi aduc mai aproape unul de celălalt. Să îi ofer Anei inelul soacrei, pentru ca Bogdan chiar o iubește. El își dorește foarte mult sa îi ofere un inel Anei. se vede iubirea dintre ei.", a mai spus ea.

Cum au reacționat Bogdan și Ana Maria

Venirea Doamnei Ioana în camera cu inelul i-a luat prin surprindere pe Bogdan și Ana Maria. Cei doi nu s-au așteptat la o astfel de decizie din partea Doamnei Ioana, iar emoțiile și-a spus cuvântul. De asemenea, reacția lor nu a fost tocmai una pe măsura așteptărilor.

"V-am ajutat să vă spuneți "te iubesc"", le-a mărturisit Doamna Ioana.

"Simt că ne potrvim, dar cred că este devreme. Gândind rațional, 2 săptămâni rămân 2 săptămâni. Chiar dacă mă simt pierdută și nu vreau să recunosc. Simt că ma atasez de el, simt că mi-e drag de mor și că e persoana potrivită, dar sunt cu un picior în aer, iar cu celălalt pe pământ.", a spus Ana Maria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă

Nici reacția lui Bogdan nu a fost cea la care se aștepta Doamna Ioana.

Doamna Ioana a ținut neapărat să îi pună ea inelul pe mână concurentei și să îi sfătuiască pe cei doi să se sărute.

Cum au reacționat ceilalți concurenți din casă

Vestea cea mare a ajuns rapid și la urechile celorlalți concurenți, lucru evident din agitația pe care au făcut-o Doamna Ioana, Bogdan și Ana Maria în casa Mireasa.

Cei doi au primit felicitări din partea concurenților, însă Doamna Daniela a fost extrem de revoltată atunci când a auzit de gestul la care a recurs Doamna Ioana.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea

Ai stat mult Ioana să te gândești la inelul ăla? L-ai forțat, Bogdan nici nu era încântat. Nici nu se cunosc bine în două săptămâni și tu îi forțezi. Lasă oamenii să se cunoască, nu îi forțezi tu. Nu știi cu cine stai în casă, ai văzut cu cine stai!

Mireasa 2021, sezonul 3. Pe cine ar vrea concurenții să elimine din casa Mireasa: "Alina a venit cu alt scop, știu ... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 29 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x